Windows 10 Pro OEM Key
Windows 10 Pro OEM Key

21 Subat 2021 - 13:48:24

Çıktı Al

Yorum (0)

Kullanım süresi olmayan yani sınırsız bir lisans olarak Windows 10 Pro OEM key avantajlarıyla öne çıkmaktadır. Siparişlerin ardından da kısa sürede otomatik bir şekilde teslim alabilirsiniz. Ürünün sahibinin mail adresine kurulum yönergeleri ve indirme dosyaları iletiliyor. Bireysel ve dijital bir üründür. Kurumsal firmalarının kullanımına uygun olmadığı söylenebilir. Sadece tek bir bilgisayar için geçerli oluyor.
Getirdiği yenilik ve avantajlarla kendini gösteren ürün işleriniz için doğru seçim olmaktadır. Etki alanı paylaşımı ile ağ içinde olan dosya, yazıcı ve sunucu gibi şeyleri paylaşabilirsiniz. İş ağına bağlanmak için kolay bir yol olarak karşımıza çıkıyor. Herkesin işine yarayacak bir diğer unsur da güvenlikle ilgilidir. Bilgisayarınıza indireceğiniz ve yükleyeceğiniz tüm uygulamaların lisanslı olmasına dikkat etmelisiniz. Böylece uygulamaları çok daha verimli kullanabilirsiniz. Ayrıca orijinal uygulamalarda bilgisayarınız güvende olacaktır ve virüs bulaşma riski bulunmayacaktır.
Gelişmiş şifreleme metotlarının kullanımı kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlıyor. Cihazınızın içindeki dosyaların ve verilerin de şifrelenmesine bu teknoloji imkân tanımaktadır. Koruma sağlamaya destek olan BitLocker uygulaması aracılığıyla ek önlemler de alabilirsiniz. Masaüstü bağlanma ve oturum açma seçeneği sunması da Windows 10 Pro OEM key satın almak için önemli nedenlerdendir. İstediğiniz her yerde bilgisayara erişim sağlayabilirsiniz.
Windows 10 Pro OEM Özellikleri
Yeni ve gelişmiş teknolojilerin kullanıldığı bu ürün, sanal makine oluşturma olanağı da sağlıyor. Hyper-V teknolojisi kullanarak aynı anda ve sürede tek bilgisayarda birden çok işletim sistemi çalıştırabilirsiniz. Ayrıca uygulama mağazasından kolayca erişim sağlayarak kendinize özel bir alan belirleyebilirsiniz. Kişiselleştirme deneyimi bağlamında büyük kolaylıklar sunmaktadır.
Bilgisayarın kullanıcısını tanıması ve varlığını kişisel yöntemlerle onaylaması önemle artılardandır. Seçilen kullanıcı ismi ile açılışta sizi karşılar ve giriş ekranını kısa sürede atlıyor. Böylece size şifre yazmak gibi zorluklardan da kurtarır. Windows ürünlerinin farklı sürümleri olduğu bilinmektedir. Birbirinden farklı olan bu sürümler pek çok yenilikleri de kullanıcılarına sunuyor. Bunlardan biri de bilgisayarı kapatıp açınca kaldığınız yerden devam etme imkânı vermesidir.
Bilgisayarınız için pek çok tehdit olabilmektedir. Bunlardan biri tanesi de kötü yazılımlardır. Onlardan korunmak için Windows 10 Pro OEM key güvenlik duvarını güçlendirerek ileri bir seviyeye taşımıştır. Ancak çok daha iyi ve etkili bir seçenek istiyorsanız Retailin tercih edebilirsiniz. Bu versiyon çok daha iyi ve gelişmiş bir versiyon olarak karşımıza çıkıyor.
Windows 10 Pro OEM Kullanımı Hakkında
Geniş ve rahat bir kullanım alanı sunmasıyla öne çıkan ürünü temin etmesi kolaydır. Özellikle birden çok işi tek ekranda tutma kullanma özelliği, çoklu görevler içinde büyük bir yere sahiptir. Ekranı çok da kalabalık olmadan kullanmak istiyorsanız daha fazla alana da sahip olabilirsiniz. Sanallaştırma kullanarak masaüstü oluşturma istediğiniz öğelerle çalışma fırsatı sunuyor.
Bildirim ekranıyla da tüm bildirimleri saklı tutmak mümkün olmaktadır. Gelen bildirimleri istediğiniz an görmenin yanı sıra bu kısma çeşitli notlar da alabilirsiniz. Windows 10 Pro OEM key orijinal olarak kullanılmalıdır. Zira daha geniş seçenek ve mağazadan destek almak için orijinallik şartı aranmaktadır.
Windows 10 Pro OEM Ürün Anahtarı Alımı
Web sayfalarını dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz şekilde tasarımı yapılan yeni tarayıcı Microsoft Edge, Windows 10 üzerinden çalışıyor. Dikkati odakta toplamaya yardımcı olan okuma görünümü sunuyor. Bu sayesinde kitap okuma konforunda web sayfalarında araştırmalar yapabilirsiniz. Ek olarak aradığınız herhangi bir şeyi bulmayı kolaylaştıracak adres çubuğu da işi kolaylaştırıyor.
Verilere her an her yerde ulaşabilmek çoğu kişi için önemli bir ihtiyaçtır. Windows 10 Pro OEM key temin ederek bu işlemi basite indirgemek mümkün. Ücretsiz depolama, alanı 5 GB ile sınırlı olup çeşitli yedeklemeler yapılabiliyor. Alanın yetmediği durumlarda plan yükletmesi yapabilirsiniz. Ama daha kaliteli ve üst düzey alternatif için Retailin versiyonunu araştırmak işinize yarayabilir. Retailin versiyon bireysel olarak görünmekle birlikte aynı anda olmamak şartı ile farklı bilgisayarlarda da kullanılan bir versiyondur. Bu versiyonda Windows’un tüm yardım hizmetlerinden de yararlanmanız mümkündür.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Akın Atalay'ın avukatı açıklama yaptı
Akın Atalay'ın tutuklanmasının ardından Avukat Bahri Belen açıklamalar yaptı.
12.11.2016
Hainler Şimdi Yandı
Devlet içinde yapılanan terör örgütü mensupları şimdi yandı! Büyük terör temizliği başlıyor.
13.09.2016
Demirtaş Hakkında O İddianame Kabul Edildi
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında "terör örgütü propagandası yaptığı" iddiasıyla 5 seneye kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edilmiş oldu.
25.08.2016
İstanbul’da Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu!
İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul’da farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyona polis helikopterleri de eşlik etti.
07.11.2016
İstanbul Valisi'nden Önemli Açıklama
İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı için planlanan resepsiyon iptal edildi.
29.08.2016
Uyarı tabelası olmayan yerlerde kesilen ceza iptal edildi
CHP Beyağaç İlçe Başkanı Salih Gündoğdu, uyarı tabelası olmayan bir yolda radar cezası gelince mahkemeye başvurdu ve mahkeme haklı bulunca cezası iptal edildi.
08.11.2016