HAKKıMıZDA


Sizlere doÄŸru ve tarafsız haber anlayışıyla haberlerini sunan ve güncel bir ÅŸekilde haberleri sizlere servis eden www.medyahaberci.com okurları için her gün kendisini daha fazla geliÅŸtirmekte olup sizlere profesyonel bir ÅŸekilde hizmet vermeyi amaçlamış olan bir internet haber sitesidir. Bu haber sitesine istediÄŸiniz an ulaÅŸabilir ve güncel haberleri anında alabilirsiniz.

Uzun yıllar boyunca internet haber servisciliÄŸi yapacak olan medyahaberci.com'da yer alan haberlerin hepsinin %100 doÄŸruluk payı bulunmaktadır. Aynı zamanda yukarıda denildiÄŸi gibi haberlerin hepsi tarafsız bir ÅŸekilde uzman kadronun elinden geçen haberlerdir. Åžuanda bünyesinde bir çok editör bulunmaktadır ve bu editörler günün her saati sizlere haber servis etmektedir. GeçmiÅŸten günümüze kadar bir çok kez tercih edilen ve tıklanan bir internet haber sitesi olan medyahaberci.com'da her haberin ayrı bir deÄŸeri vardır. Ä°letiÅŸim sayfasına tıklayarak bizlere ulaÅŸabilirsiniz ve doÄŸrudan iletiÅŸim kurabilirsiniz. Haberler ajanslar tarafından bizlere servis edilip düzenlenilip bu ÅŸekilde %100 doÄŸru olarak bizlerde sizlere servis etmekteyiz.
Önümüzde yer alan seneler içerisinde daha fazla hizmet vereceÄŸimizden aynı zamanda daha bir çok kategoride haber yapacağımızdan yani kendimizi geliÅŸtireceÄŸimizden emin olabilirsiniz. Gayelerimizin içerisinde her zaman sizlere yeni bir ÅŸeyi servis etmek var. Hedefimiz sizlerle beraber büyümek ve bu sektör içerisinde yer alan haber sitelerinin arasından sıyrılıp sizlere profesyonel bir ÅŸekilde haberlerinin sunan bir internet haber servisi olabilmek. 

 
09 KASıM 2016 TARIHI ŞANS TOPU ÇEKILIş SONUCU!
HANDE YENER ESTETIK OPERASYON YAPTıRDı
TOPLAM 872 BIN METREKARE ARSA SATışA çıKARıLDı
VICDANSıZ BIR ANNE BEBEğINI ÇöPE ATTı!
İşTE DEFNE SAMYELI'NIN SARışıN HALI
KOCAELI, ANKARA VE BURSA'DA FETÖ/PDY OPERASYONU
RONALDO ÇOşTU
5. SıNıFTA ARTıK DERS YOK
TFF BEşIKTAş HAKKıNDA NE SöYLEDI
AVOKADO DEYIP GEçME FAYDASı SAYMAKLA BITMIYOR
PARAMPARçA YENI SEZON DA YINE ŞAşıRTTı
KıRGıN ÇIçEKLER REKOR KıRMAYA DEVAM EDIYOR
GAZETE MANÅžETLERÄ°