Diyarbakır'da Büyük Operasyon Başladı
Diyarbakır'dan gelen haberlere göre dün ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından büyük operasyon başlatıldı. Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında devam eden operasyonda PKK'ya bir darbe daha vurulması hedeflenmekte.

14 Kasim 2016 - 02:43:07

Çıktı Al

Yorum (0)

Diyarbakır Valiliğince bugün sabah sokağa çıkma yasağı ilan edilen Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında helikopter destekli operasyon başlatıldı.
Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri arasındaki kırsal alanda bulunan 8 köyde bugün saat 05.00 itibariyle sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinden sonra operasyon başlatıldı.
Bölgede aralarında üst düzey yöneticilerinin de bulunduğu söylenen terör örgütü PKK mensuplarına yönelik geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Çok sayıda askerin katıldığı operasyona, Diyarbakır 7'nci Kolordu Komutanlığı pistinden kalkan helikopterler de hava desteği veriyor. Operasyon devam etmekte..
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Artık O Yazılara Işıklandırma Yapılmayacak
Sağlık Bakanlığı, serbest eczanelerin levhalarına, “haksız rekabete sebep olmaması” için standart hale getirmiş olacak.
22.09.2016
Manisa’da Görülecek 5 Tarihi Yer
Manisa’da Görülecek 5 Tarihi Yer
06.05.2017
İzmir Katipçelebi Üniversitesi'nde FETÖ Baskını
İzmir merkezli 3 ilde yürütülen FETÖ/PYD operasyonlarında İzmir Katipçelebi Üniversitesi çalışanı haklarında yakalama kararı verilen 35 kişiden 29'u gözaltına alındı.
15.11.2016
O Gıda Tüketimi Giderek Hızla Artıyor
Tavuk döner gibi birbirinden lezzetli ve farklı yemek çeşitleri olanak tanıyan tavuk tüketimi 90'lı seneler'den bu yana artış yaşanıyor.
19.08.2016
O Talepler Reddedildi
FET֒ darbe girişimine katıldı ve daha sonra Yunanistan'a kaçarak siyasi sığınma talebinde bulunan 8 askerden 3’ünün başvurusu, siyasi iltica komisyon tarafından reddedildi.
22.09.2016
Maltepe'de kuryenin getirdiği paket patladı
İstanbul Maltepe'de kuryenin bir elektronik firmasına getirdiği paket patladı.
14.11.2016