Turgut Özal'ın kardeşi Korkut Özal vefat etti.
Turgut Özal'ın kardeşi, Korkut Özal, bu sabaha karşı İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. Özal'ın cenazesi, 4 Kasım Cuma günü İstanbul'da defnedilecek.

02 Kasim 2016 - 04:33:18

Çıktı Al

Yorum (0)

Bu sabah hayatını kaybeden Turgut Özal'ın kardeşi Korkut Özal'ın ölüm haberi ailesini ve sevenlerini yıktı. İstanbul'daki evinde vefat eden Korkut Özal'ın cenazesi, 4 Kasım Cuma günü defnedilecek. 

Başsağlığı Mesajları Geldi:

Şamil Tayyar: Hayatını kaybeden Korkut Özal'a Allah'tan rahmet diliyorum. Kardeşi Turgut Özal'ın en büyük yardımcısıydı. Rabbim cennetinde buluştursun.
Fikret Yeni: Vefat eden değerli devlet adamı ve siyasetçi Korkut Özal'a Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun.
Faruk Çelik: Eski bakanlarımızdan, değerli ağabeyimiz  Korkut Özal'a Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olur insallah. Yakınlarına sabır diliyorum...
Kenan Demir: Korkut Özal beyefendi Hakkın rahmetine kavuştu. Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin.


YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Merakla Beklenen İşte O Reyting Neticeleri
22 Eylül reyting neticeleri belli oldu ve Bodrum Masalı dizisi yeni bölümü ile Show Ana Haber'i geçti 22 Eylül Perşembe gecesi reyting birincisi oldu. reyting sıralamasında ilk 20'ye giren program ve diziler.
23.09.2016
Nahçıvan'da Tıp Okumak
Nahçıvan'da Tıp Okumak
05.10.2022
Ankara'da polis gazla karşılık verdi
Ankara Polisi, Ulus Metro istasyonundan yürüyerek alana girmek isteyen grupların geçişine izin vermedi. Polis yürüyüşte bulunanlara gazla karşılık verdi.
10.10.2016
O Savcı Ceza Evinde Ölü Bulundu
15 Temmuz darbe girişimin peşinden yapılan soruşturma kapsamında FET֒den tutuklanan Cumhuriyet Savcısı 47 yaşında Seyfettin Yiğit, cezaevi tuvaletinde iple asılmış olarak görüldü.
16.09.2016
15 Temmuz Şehitler Köprüsüde intihar girişimi
Pazar sabahı elinde silahla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerine çıkan bir kişi intihar girişiminde bulunmak istedi.
06.11.2016
Zeybekci: Son zamanlardaki gelişmeler Türkiye'ye yarayacak.
Nihat Zeybekci : "İnşallah bu değişimin Türkiye'ye yarırına olacağını da göreceğiz" dedi.
09.11.2016