Dikkat O Bölgelere Kuvvetli Yağış Geliyor
Hafta sonu tüm bölgede sağanak yağış olacak, özellikle Karadeniz ve Doğu Akdeniz'de şiddetli yağış görülecek.

21 Eylül 2016 - 05:40:30

Çıktı Al

Yorum (0)

İstanbul'da bu akşam yine sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı Ege ve Akdeniz dışında tüm bölgelerde sekiz dereceye kadar inecek. Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman için sağanak yağış bekleniyor!

Meteoroloji verilerine göre, İstanbul gün boyunca gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Özellikle akşamüstü sağanak yağışlı olacak. Yağmur dalgası saat akşamüstü 6'da başlayıp akşam 21.00'a kadar devam edecek.

İstanbul önümüzdeki haftaya kadar yalnızca Cumartesi günü kısmen güneşli, diğer günler ise sağanak yağışlı olacak.

Ankara da, tıpkı İstanbul gibi gün içinde farklı saatlerde yağışlı olmuş olacak. Ankara'da hafta sonu ise güneşli geçecek.

İzmir'de gün boyu ara ara yağış olsa da hava açık, sıcaklık 25 derece olacak.

Bugün gün içinde tüm bölgelerde yağış olacak. Bugün Marmara'nın güney ve doğusu, Kuzey Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu ile G.Antep, Kilis, Diyarbakır, Adıyaman, Batman ve Siirt çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Adana'nın doğusu, K.Maraş'ın Andırın ilçesi, Osmaniye ile Hatay kıyıları kuvvetli yağış alacak. Rize ile Artvin'in kuzey ilçelerinde ise yağışın çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

Beş kente sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman'da sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar bekleniyor.

Erzurum Meteoroloji 12’nci Bölge Müdürlüğü, tahmin ve uyarı merkezi tarafından Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır’da fırtına uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan, Iğdır’da  21 Eylül günü saat: 10.00 ile 18.00 arasında kuvvetli rüzgar ve hızı saatte 88 kilometreye ulaşan fırtına olacağı bildirildi.

Meydana gelebilecek çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar sebebiyle dikkatli olunması, gerekli önlemlerin alınması istendi.

Olumsuzlukların 112 Acil Çağrı merkezine bildirilmesi, yapılacak  ekip, araç, personel görevlendirmelerin ivedilikle yerine getirilmesi gerektiği bildirildi.

Dün akşamdan bu yana İstanbul, Zonguldak ve Ankara'da su baskınları görüldü. Ankara'da bir yol çökme oluştu.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Dernek Danışmanlığı Nasıl Yapılır?
Dernek Danışmanlığı Nasıl Yapılır?
20.11.2022
Nahçıvan'da Tıp Okumak
Nahçıvan'da Tıp Okumak
05.10.2022
Didem Arslan Yılmaz: Hangi Kanala Geliyor?
Habertürk’ten ayrıldı ve daha sonra CNN Türk ekranlarında Türkiye’nin Gündemi isimli program sunmaya başladı Didem Arslan Yılmaz, Habertürk’e tekrar dan geri döndüğünü açıkladı.
09.09.2016
Antalya Kepez Halı Yıkama Firması
Antalya Kepez Halı Yıkama Firması
28.04.2023
TBMM’de Tezkere Kabul Edildi Mi?
Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda hükumete verilen yetki 30 Ekim 2017'ye kadar uzatılması ait Başbakanlık Tezkeresi TBMM Genel Kurulunda onaylandı.
02.10.2016
Turgut Özal'ın kardeşi Korkut Özal vefat etti.
Turgut Özal'ın kardeşi, Korkut Özal, bu sabaha karşı İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. Özal'ın cenazesi, 4 Kasım Cuma günü İstanbul'da defnedilecek.
02.11.2016