Putin sert açıklama yaptı
Putin'nin açıklamasında, Rus ordusu kimseyi tehdit etmediğini kaydederek, “Bunun altını çizmek isterim, herkes duysun” dedi.

12 Kasim 2016 - 17:33:19

Çıktı Al

Yorum (0)

Vladimir Putin, Yaroslavl kentinde bulunan Avtodizel fabrikasını ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. Burada işçilere seslendi. Açıklamada Rus ordusunun kimseyi tehdit etmediğini belirterek, “Bunun altını çizmek isterim, herkes duysun” olarak konuştu. Putin, ordunun hem ülkesinin hem de vatandaşlarının güvenliğini korumak için gerekli olduğunu kaydetti. Ani denetimlerin zaman zaman partnerleri tedirgin ettiğini sözlerine ekleyen Putin, “onlar tatbikat yaparken tedirgin olmuyoruz. Onlar neden sinirleniyor” açıklamasını yaptı.
“Biz kimseyi tehdit etmiyoruz” diyen Putin, “Dünyanın en büyük arazisine sahibiz, bunu daha önce de söylemiştim. Ülkemizin ve halkımızın güvenliğini sağlamamamız gerekmektedir. Ordumuz bunu yapacak güçte ve onu geliştirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Artık ABD'nin yeni Başkanı Trump
ABD başkanlık seçiminde Donald Trump, delege sayısını 274'e çıkararak 45. Başkan oldu. Rakibi Clinton'ın, Trump'ı arayarak tebrik etti.
09.11.2016
ABD'nin yeni başkanı Trump, Gülen’i iade edecek mi ?
ABD'nin yeni başkanı Trump Fethullah Gülen'i iade edecek mi?
09.11.2016
Bulgaristan Başbakanı Borisov istifasını açıkladı
Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi adayının kazanamaması üzerine istifasını açıkladı.
14.11.2016
Fırat Kalkanı'nda 80. günde neler oldu
Fırat Kalkanı Harekatında dün DEAŞ'a ait 52, PKK/PYD'ye ait 13 hedef vuruldu.
11.11.2016
O Ülkede Ne Yasaklandı?
Kuzey Kore'de, Devlet Başkanı Kim Jong-un hakkında şaka yapmak artık yasaklandı. Ülkede totaliter rejim hakkında yorum ve espri de bundan sonra yasak.
09.09.2016
Rusya'dan Ani Karar! Ordu Harekete Geçti
Ordu birlikleri, Putin'in talimatıyla savaş hazırlığın denetlenmesi ülke merkez, güney ve batı bölgelerinde denetime geçti.
25.08.2016