Adana’da 1 Polis Şehit Oldu!
Adana’da PKK yandaşlarının yaptığı eylemde açılan ateşle ağır yaralanan 1 polis memuru şehit oldu.

06 Kasim 2016 - 17:07:49

Çıktı Al

Yorum (0)

Adana’da terör örgütü PKK yandaşları Adanı'nın 19 Mayıs mahallesinde gösterilerde bulunan ve açılan ateşle bir polis memuru yaralandı. Hastaneye kaldırılan ve ağır yaralanan polis memuru, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

POLİS EYLEME BİBER GAZI VE TAZYİKLİ SUYLA MÜDAHALE ETTİ

Adana'da PKK yandaşlarınca izinsiz düzenlenen eylemde, olay yerine gelen polis ekipleri, dağılmaları yönündeki çağrılarına molotofkokteyli ve taşlarla karşılık veren PKK yandaşlarına, biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.

PKK YANDAŞLARI 1 POLİSİ ŞEHİT ETTİ

Bu sırada bir çevik kuvvet görevlisi polis memuru göstericilerin açtığı ateş sonucu ağır yaralandı. Yaralı polis, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Ancak Polis Memurumuza yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Boşanma Avukatı Ne İş Yapar?
Boşanma Avukatı Ne İş Yapar?
17.11.2023
İstanbullular Bu Sabah Büyük Bir Gürültüyle Uyandı
Kısa Bir Zaman Evvel boşaltılan bina, sabaha Büyük Bir Gürültüyle çöktü ve yoldan geçen bir şahıs hafif yaralandı.
22.09.2016
Onlardan Haber Alınamıyor
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 237 gün önce kaybolan 8 yaşında Bayram Erol ve 5 yaşında Dursun Kağan Taşçı için yapılan çalışmalardan bir netice alınamadı.
22.08.2016
Turgut Özal'ın kardeşi Korkut Özal vefat etti.
Turgut Özal'ın kardeşi, Korkut Özal, bu sabaha karşı İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. Özal'ın cenazesi, 4 Kasım Cuma günü İstanbul'da defnedilecek.
02.11.2016
O Hedefler Tek Tek Yok Ediliyor
Suriye'nin Cerablus kentin IŞİD’den temizlenmesi ve Türkiye sınırın güvenli hale gelmesi nedeniyle yapılan Fırat Kalkanı Harekatı 24’üncü günde. Bayram bitmesiyle yeniden hareketlenen sınır hattına yakın noktada IŞİD hedefleri, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait zırhlı birlikler ve savaş uçakları tarafından hedef alındı.
16.09.2016
Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 78. yılında anılıyor
Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında anılıyor. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere devlet büyükleri katıldı.
10.11.2016