İzmir Katipçelebi Üniversitesi'nde FETÖ Baskını
İzmir merkezli 3 ilde yürütülen FETÖ/PYD operasyonlarında İzmir Katipçelebi Üniversitesi çalışanı haklarında yakalama kararı verilen 35 kişiden 29'u gözaltına alındı.

15 Kasim 2016 - 04:01:52

Çıktı Al

Yorum (0)

FETÖ/PYD'ye yönelik İzmir merkezli olarak 3 il İzmir, Manisa ve Kocaeli'de yürütülen operasyonlarda İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının haklarında yakalama kararı verilen 35 kişiden 29'u gözaltına alındı.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda 29 kişiyi gözaltına alırken, adreslerinde bulunamayan zanlılar için ise yakalama kararı çıkarıldı.

15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Özel Harekat Daire Başkanlığını bombalayan pilotlardan Rafet Kalaycı'nın eşi uzman doktor Özlem Tuğçe Kalaycı da gözaltına alınanlar arasında bulunuyor. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, emniyette ifadeleri alınmak üzere götürüldü.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Manisa’da Görülecek 5 Tarihi Yer
Manisa’da Görülecek 5 Tarihi Yer
06.05.2017
FETÖ'cüler O Evde Hain Planı Yaptı
FETÖ darbe girişimin öncesi, Adil Öksüz ve darbeci askerlerin her gece toplanarak hazırlık yaptığı öğrenildi. FETÖ'cü hainlerin toplandığı ev, Çukurambar'da bulunuyor. Darbecilerin toplantılarına şahit olan apartman sakinleri, "Her gece üçer şahıs geliyor, 3 saat kalıyordu.
21.08.2016
İstanbul Emniyet Müdürlüğünde Deprem
Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında aralarında emniyet müdürü ve amirlerin de olduğu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 95 polis görevden uzaklaştırıldı.
22.08.2016
İstanbul Valisi'nden Önemli Açıklama
İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı için planlanan resepsiyon iptal edildi.
29.08.2016
Dikkat! İstanbul'un o ilçelerinde elektrik kesintisi
Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ; İstanbul’un Avrupa yakasında bazı ilçelerde bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle 7 Ekim Cuma günü elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.
06.10.2016
TSK O Bölgeye Saldırı Düzenledi
Türk Silahlı Kuvvetleri dün Irak' kuzeyinde Hakurk ve Gara bölgesine yapılan hava harekatında PKK örgütüne ait, aralarında sığınak ve malzeme deposu da olduğu 10 hedef yok edildi.
28.09.2016
09 KASıM 2016 TARIHI ŞANS TOPU ÇEKILIş SONUCU!
HANDE YENER ESTETIK OPERASYON YAPTıRDı
TOPLAM 872 BIN METREKARE ARSA SATışA çıKARıLDı
VICDANSıZ BIR ANNE BEBEğINI ÇöPE ATTı!
İşTE DEFNE SAMYELI'NIN SARışıN HALI
KOCAELI, ANKARA VE BURSA'DA FETÖ/PDY OPERASYONU
RONALDO ÇOşTU
5. SıNıFTA ARTıK DERS YOK
TFF BEşIKTAş HAKKıNDA NE SöYLEDI
AVOKADO DEYIP GEçME FAYDASı SAYMAKLA BITMIYOR
PARAMPARçA YENI SEZON DA YINE ŞAşıRTTı
KıRGıN ÇIçEKLER REKOR KıRMAYA DEVAM EDIYOR
EN ÇOK OKUNANLAR
GAZETE MANŞETLERİ