Uyarı tabelası olmayan yerlerde kesilen ceza iptal edildi
CHP Beyağaç İlçe Başkanı Salih Gündoğdu, uyarı tabelası olmayan bir yolda radar cezası gelince mahkemeye başvurdu ve mahkeme haklı bulunca cezası iptal edildi.

08 Kasim 2016 - 11:25:22

Çıktı Al

Yorum (0)

CHP Beyağaç İlçe Başkanı Salih Gündoğdu, Denizli’de otomobiliyle seyahat halindeyken hız sınırını aştığını fark etmedi ancak bu esnada radara girdi ve aşırı hızdan 199 lira trafik cezası geldi. Ancak bu karara itiraz eden Gündoğdu, yolda radar olduğuna dair bir tabele olmadığı gerekçe göstererek mahkemeye başvurdu. Mahkeme kararı bu itirazı kabul etti ve kendisine verilen ceza iptal edildi.

Gündoğdu, 25 Mayıs tarihinde Beyağaç’tan Denizli istikametine seyrediyordu. Ancak Kozlar Mahallesi civarında 90 km ile gitmesi gereken yolda 102 km hıza çıkınca radar kontrolü yapan jandarma ekipleri 06 KSE 60 plakalı aracını durdurdu. Kendisine 199 lira ceza kesilen Gündoğdu ekiplere yolda radar olduğuna dair herhangi bir tabela bulunmadığını açıklamaya çalışsa da cezadan kurtulamadı. Bu iddiasını mahkemeye taşıyan ilçe başkanı Tavas Sulh Ceza Mahkemesi’ne cezanın iptali için dava açtı ve itirazı kabul etti.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Başbakan Binali Yıldırım Çok Sert Konuştu
PKK'ile mücadele kararlılık mesajları damga vurdu Bayram mesajları Başbakan Binali Yıldırım' mesajı da eklendi. Yıldırım, PKK bitene kadar mücadelemiz devam edecektir.
11.09.2016
Türkiye’nin En İyi Saç Ekim Merkezi: Hair Center of Turkey
Türkiye’nin En İyi Saç Ekim Merkezi: Hair Center of Turkey
20.10.2023
1 Tebessüm 1 Hayat Derneği Deprem Bölgelerinde Yardım Çalışmalarına Devam Ediyor
1 Tebessüm 1 Hayat Derneği Deprem Bölgelerinde Yardım Çalışmalarına Devam Ediyor
10.03.2023
Gaziantep'te Kariyerinizi Şekillendirin: ElemanOnline.com.tr
Gaziantep'te Kariyerinizi Şekillendirin: ElemanOnline.com.tr
13.12.2023
'Bylock' Soruşturmasında 32 Şahıs Daha Tutuklandı
Sosyal medyada FETÖ'nün 15 Temmuz'da darbe girişimi propagandası yaptıkları ve kriptolu iletişim programı "ByLock"u kullandıkları tespiti yapılan şahıslara yönelik 23 ilde yapılan operasyon kapsamında adliyeye gönderildi 41 şahıstan 32'si tutuklandı.
11.09.2016
O Belediye Başkanı'da FETÖ'cü Çıktı Şimdi İse Cezaevinde
FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Giresun'un Çamoluk İlçe Belediye Başkanı Savaş Akar çeşme çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.
26.08.2016