Zeybekci: Son zamanlardaki gelişmeler Türkiye'ye yarayacak.
Nihat Zeybekci : "İnşallah bu değişimin Türkiye'ye yarırına olacağını da göreceğiz" dedi.

09 Kasim 2016 - 10:19:58

Çıktı Al

Yorum (0)

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Brexit oluşumunun ve ABD’de Trump’ın başkan seçilmesinin tüm dünyada değişikliğe sebep olacağını söyleyerek, “İnşallah bu değişimin Türkiye’ye yararına olacağını da göreceğiz” dedi.

16. MÜSİAD EXPO’nun açılışında konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, MÜSİAD’ın çağı yakalama adına Türkiye’nin yer altı ve üstü tüm kaynaklarının tümüyle seferber edilmesi yönünde projesi olduğunu dile getirerek, “MÜSİAD bir başarı hikayesidir. Bugün amaç, temel esaslarda hasıl olmuş, yola çıkma başarısı sağlanmıştır. Bu amaçlar için aynı bilinçle 24 yıl önce yola çıkan bu ülkenin evlatlarından Allah razı olsun” diye konuştu.

MÜSİAD üyelerine “Sizler bizim yol ve dava arkadaşlarımızsınız” ifadeleriyle konuşan Zeybekci, “Sizlerle tüm dünyada ülke ülke, Cumhurbaşkanımızın tabiriyle dünya kazan biz kepçe, kapı kapı dolaşarak Türkiye’mizi dünyanın etken ekonomilerinden biri haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 78. yılında anılıyor
Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında anılıyor. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere devlet büyükleri katıldı.
10.11.2016
TSK PKK'ya Ağır Darbe İndiriyor
Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkari' Yüksekova ilçesi Dağlıca İki yaka kırsalına yapılan hava harekatında, bölgede tespit yapılan bir sabit üç dinamik hedef imhası yapıldı 7 PKK'lı ise tesirsiz hale getirildi.
13.09.2016
O Gıda Tüketimi Giderek Hızla Artıyor
Tavuk döner gibi birbirinden lezzetli ve farklı yemek çeşitleri olanak tanıyan tavuk tüketimi 90'lı seneler'den bu yana artış yaşanıyor.
19.08.2016
Ələmdar Manafov kimdir?
Ələmdar Manafov kimdir?
25.09.2022
FETÖ'ye Dev Operasyon
Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağlamak ve yeni eleman kazandırmak maksadıyla faaliyet yaptıkları 14 şüpheli adliyeye gönderildi. Şüphelilerin evinde yapılan aramalarda gizli kasada tam 1 milyon 600 bin dolar ele geçirildi.
11.09.2016
Türkiye’nin En İyi Saç Ekim Merkezi: Hair Center of Turkey
Türkiye’nin En İyi Saç Ekim Merkezi: Hair Center of Turkey
20.10.2023