Başbakan Yıldırım'dan Yeni Anayasa Müjdesi
Başbakan Yıldırım, "İnşallah değişikliği gerçekleştirir, bu tartışmayı da gündemden çıkarırız" dedi.

08 Kasim 2016 - 07:52:48

Çıktı Al

Yorum (0)

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ

Başbakan Yıldırım, yeni anayasa değişikliği çalışmalarında sona gelindiğini söyleyerek "Anayasa değişikliği konumuz da var biliyorsunuz, bu hafta yeni bir adım atmak üzereyiz. Bu hafta siyasi partilerle görüşmelerimizi tamamlayıp son şeklini vereceğiz. İnşallah değişikliği gerçekleştirir, bu tartışmayı da gündemden çıkarırız" dedi. 

Partisinin grup toplantısında konuşan Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde :

Türkiye'de 15 Temmuz'dan sonra bir değerlendirme kuruluşu notunu alelacele düşürdü. Bu not düşürmenin teknik, ekonomik, bilimsel bir tabanı yoktu. Şimdi, aynı değerlendirme kuruluşu S&P notu tekrar olumlu yönde düzeltti. Bu bir yanlışlıktan dönülme adına olumlu adımdır ancak yeterli değildir. Ülkemiz bu seviyelerin çok çok üzerindedir. Bu alınan karar alelacele alınmış siyasi bir karar niteliğindedir söylemiştik, inşallah bundan sonraki kararlarında da aynı basireti göstermeye devam edecekler. Şu iki hususa da değinip sözlerime son vermek istiyorum;

1) Bu toplantıdan sonra kapalı grup toplantısında 2017 bütçesi için kapsamlı bir sunum yapılacak. Milletvekillerimiz burayı terk etmesin, Maliye Bakanımızın sunumunu da sonuna kadar izleyin.

2) Bugün bu toplantıdan sonra Doğu ve Güneydoğu'da teröre bulaşan belediyelerin yerine yenileri atandı. Arkadaşlarımız göreve geldiklerinden itibaren büyük bir çabayla vatandaşlarımızın işiyle gücüyle meşgul olmaya başladılar ve kısa sürede güven kazandılar. Onları bugün Ankara'da kabul edeceğiz ve kendilerine senelerdir ihmal edilen şehirlerin meselelerini anlatacağız. Bu konuda daha fazla nasıl çaba gösterirler, ihtiyaçları nedir bunu konuşacağız.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Türkiye’nin En İyi Saç Ekim Merkezi: Hair Center of Turkey
Türkiye’nin En İyi Saç Ekim Merkezi: Hair Center of Turkey
20.10.2023
Artık O Yazılara Işıklandırma Yapılmayacak
Sağlık Bakanlığı, serbest eczanelerin levhalarına, “haksız rekabete sebep olmaması” için standart hale getirmiş olacak.
22.09.2016
D.Bakır ve Bingöl'den Peş Peşe Acı Haber Geliyor
Diyarbakır'ın Lice ve Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, PKK'lılar tarafından yapılan saldırı neticesinde 5 asker şehit oldu, 8 asker ise yaralandı.
24.08.2016
Başbakan Yıldırım, Milletvekillerini O Bölgeye Gönderiyor
Başbakan Binali Yıldırım, Gaziantep'te yapılan PKK saldırısı peşinden İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'dan kapsamlı bilgi aldı.
21.08.2016
Konya'da 20 Pilot Daha Tutuklandı!
15 Temmuz darbe girişimi sonrası Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı'na düzenlenen operasyonda 20 pilot daha tutuklandı.
07.11.2016
Dudullu Evden Eve Nakliyat Konusunda  Memnuniyet Oranı Arttı
Dudullu Evden Eve Nakliyat Konusunda Memnuniyet Oranı Arttı
15.01.2021