O İmamın Mal Varlığını Duyan Dudakları Uçukladı
Sakarya'da FETÖ'nün ikinci adamı olarak bilinen Cevdet Türkyolu ve akrabalarına tüm mal varlıklarına el konulmuş oldu.

26 Agustos 2016 - 06:59:04

Çıktı Al

Yorum (0)

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün ikinci adamı olarak bilinen ve örgütün illegal alanların sorumlusu olan Türkyolu ve akrabaların tüm mal varlıklarına el konulması için Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine başvuruldu. EL KONULMASINA KARAR VERİLDİ Başvuruyu inceleyen hakimlik, Türkyolu ve akrabaların taşınmazlarına, kara ulaşım araçlarına, banka veya diğer mali kurumlarda hesaplarına, gerçek veya tüzel şahıslar nezdinde her türlü hak ve alacaklarına, uhdelerinde bulunan kıymetli evraklara, şirketlerde ortaklık paylarına, kiralık kasa mevcutlarına ve diğer mal varlığı değerlerine el konulmasına karar verdi. Bu arada, Cevdet Türkyolu'nun, Amerika'nın New Jersey eyaletinde noterde hazırlanmış Türkiye'deki mal varlığın yönetimi konusunda verdiği vekaletname, soruşturma kapsamında tutuklanan kardeşi Muharrem Türkyolu'nun evinde yapılan aramalarda bulundu. ABD BANKALARINDA 1.8 MİLYON DOLARI VAR Örgüt içerisinde Gülen'den sonra gelen bir numaralı o hoca Türkyolu, başta İstanbul olmak üzere 4 şehirde toplam 39 taşınmaz mülke sahip. FETÖ'nün içerisinde daha çok 'Uzun Cevdet' namıyla bilinen 'süper imam' Türkyolu, örgüt içerisinde illegal faaliyetlerin planlayıcısı ve uygulayıcısı olarak biliniyor. Gülen'in tekme Tokat dövdüğü Türkyolu, örgüt içerisinde Gülen'den sonra gelen bir numaralı o hoca. Türkyolu'nun Türkiye'de bulunan gayrimenkul serveti ortaya çıkmış oldu. 4 ŞEHİRDE 39 TAŞINMAZ MÜLKÜ BULUNUYOR Türkyolu'nun İstanbul'da 11, Sakarya'da 24, İzmit'te 3 ve Ankara'da 1 tane olmak üzere toplam 4 şehirde 39 taşınmaz mülkü var. ABD'de yaşayan Türkyolu, Gülen'in 1999'dan beri ikamet ettiği Pensilvanya'da malikâne yanında 3 katlı bir villada ailesiyle oturuyor. Türkyolu'nun Pensilvanya civarında 2 ayrı villası daha var. Türkyolu'nun ABD bankalarında 1.8 milyon dolar nakit parası var.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Didem Arslan Yılmaz: Hangi Kanala Geliyor?
Habertürk’ten ayrıldı ve daha sonra CNN Türk ekranlarında Türkiye’nin Gündemi isimli program sunmaya başladı Didem Arslan Yılmaz, Habertürk’e tekrar dan geri döndüğünü açıkladı.
09.09.2016
Dikkat! İstanbul'un o ilçelerinde elektrik kesintisi
Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ; İstanbul’un Avrupa yakasında bazı ilçelerde bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle 7 Ekim Cuma günü elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.
06.10.2016
Askerlik yoklaması e-devletten yapılabilecek
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) askerlik yoklaması ve sağlık muayenesi gibi askerlik durumu ile ilgili belgelerin alınma gibi işlemlerin e-devletten yapılabileceğini duyurdu. Buna göre askerlik sağlık muayeneleri artık aile hekimliklerinde yapılacak.
02.11.2016
Demirtaş Hakkında O İddianame Kabul Edildi
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında "terör örgütü propagandası yaptığı" iddiasıyla 5 seneye kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edilmiş oldu.
25.08.2016
İstanbul İsrail Başkonsolosluğu'nda Sıcak Saatler Yaşandı
İsrail'in Gazze'de hava saldırılarını protesto yapmak için İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu binasına giren 5 şahıs gözaltına alındı.
22.08.2016
Yine Acı Haber! Çok Sayıda Ölü Var!
Feci olay Hatay'da meydana geldi. Suriyelileri taşıdığı minibüsü kaza yapması neticesinde ilk belirlemelere göre şahıs yaşamını yitirdi.
26.08.2016