Cezaevinden Çıktı Öyle Bir Şey Yaptı ki...
Karaman'da 40 yaşında Erdal Ersoy, boşanma aşamasında eşi 39 yaşında Nazife Ersoy'u tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son vermiş oldu.

26 Agustos 2016 - 08:18:58

Çıktı Al

Yorum (0)

Olay, dün saat 15.30 sıralarında Kirişçi Mahallesi Mut Caddesi üzerinde meydana geldi. Uyuşturucu satmak suçundan Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde Yarı Açık Cezaevi'nde yatan Erdal Ersoy, 17 Ağustos tarihinde izinli olarak ceza evinden çıktı. EŞİNİN İŞLETTİĞİ LOKANTAYA GİDİP KURŞUN YAĞDIRDI Memleketi Karaman'a giden Erdal Ersoy, dün öğle saatlerinde boşanma aşamasında olduğu eşi Nazife Ersoy'a ait lokantaya gitti. Boşanma davası sebebiyle Ersoy çifti arasında tartışma yaşandı. Tartışma sırasında belinde tabancasını çıkaran Erdal Ersoy eşini kurşun yağmuruna tuttu. Başından, göğsünden ve karnından vurulan Nazife Ersoy kanlar içerisinde yere yığıldı. Daha sonra tabancayı başına dayayan Erdal Ersoy intihar etti. Olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri gönderildi. Yapılan muayene sonrası Nazife Ersoy'un öldüğü anlaşıldı, ağır yaralı olduğu belirlenen Erdal Ersoy Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Nazife Ersoy'un olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Eşini vurduktan sonra intihar eden Erdal Ersoy'un cezaevi izni dün bittiği ve teslim olmadığı için de firari konuma düştüğü öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma yapıyor.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
TSK O Bölgeye Saldırı Düzenledi
Türk Silahlı Kuvvetleri dün Irak' kuzeyinde Hakurk ve Gara bölgesine yapılan hava harekatında PKK örgütüne ait, aralarında sığınak ve malzeme deposu da olduğu 10 hedef yok edildi.
28.09.2016
Erdoğan'dan Net Mesaj: Başaramayacaksınız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te meydana gelen PKK saldırısı hemen peşinden yazılı açıklama yaptı.
21.08.2016
Tem Otoyolu'nu Kullananlar Dikkat
TEM Otoyolu?nun Bolu kesiminde otoyol çıkışların İstanbul istikameti 5, Ankara istikameti 2 ve Bolu Doğu Kavşağı 3 gün ulaşıma kapalı olacaktır.
24.08.2016
Esad' PYD'ye Ağır Darbe Yaptı
Suriye'nin kuzeyinde Haseke ilinde PKK'nın Suriye uzantısı PYD ile Beşşar Esad yönetimi arasında çatışmalar giderek tırmanıyor. Şam yönetimi, PYD'ye karşı savaş uçakların yanı sıra topçu birliklerini de kullanıyor.
19.08.2016
Kış Saati Uygulaması Sona mı Erdi?
Yaz saati uygulaması devam etmesi öngören karar Resmi Gazete'de yayımlanmış oldu.
08.09.2016
TBMM’de Tezkere Kabul Edildi Mi?
Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda hükumete verilen yetki 30 Ekim 2017'ye kadar uzatılması ait Başbakanlık Tezkeresi TBMM Genel Kurulunda onaylandı.
02.10.2016