TBMM Başkanı Kahraman Bayram İçin Ne Söyledi
TBMM Başkanı Kahraman, "El ele, Gönül Gönül'e vererek, yaşadığımız bu güzel vatanda en büyük zenginliğimiz, farklılıklarımız, barış ve huzur içinde bir arada yaşayabilmemizdir.

11 Eylül 2016 - 06:08:35

Çıktı Al

Yorum (0)

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, Kurban Bayramı' insanlığın barış ve huzur hedefleyen, temeli vahdet olan, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı esas alan İslam dini en müstesna günlerinden biri olduğunu söyledi.

Bu mübarek güne ulaşmanın mutluluğunun hep birlikte yaşandığını söyleyen Kahraman, şunları söyledi:

Engin tarihimizin ruh köküne bağlı; inançlı, dinç ve dinamik nüfusumuzla ve büyük devlet tecrübemizle kendisine yönelen her türlü şer planını boşa çıkartan milletimiz, Kurban Bayramı'nı idrak ettiğimiz bu günlerde de bütün dünyaya örnek olacak bir birlik ve dayanışma atmosferi içinde, umutlarını canlı tutarak yarınlara yürümektedir.

Ülkemiz bizim için çok değerlidir. El ele, gönül gönüle vererek, yaşadığımız bu güzel vatanda en büyük zenginliğimiz, farklılıklarımızı, barış ve huzur içinde bir arada yaşatabilmemizdir.

Devletimizi yıkma girişimleri ve ülkemizi kuşatma çabaları, sahip olduğumuz güzelliklerin daha iyi idrak edilmesine vesile olmaktadır.

Kesilen kurbanlar Allah tarafından kabul olması temennisinde bulunan TBMM Başkanı Kahraman, "Yurt içinde ve yurt dışında halkımızın, soydaşlarımızın ve tüm İslam alemin mübarek Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle tebrik ediyorum.

Kurban Bayramı'nın başta kültür coğrafyamızda yaşayanlar olmak üzere, tüm dünyada barışın ve huzurun sağlanmasına vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan diliyor, en samimi hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Diyarbakır’ın köylerinde Sokağa Çıkma Yasağı uygulandı
PKK’ya yapılan operasyon da Diyabakır’ın tam 13 köyüne sokağa çıkma yasağı uygulandı
31.08.2016
Esad' PYD'ye Ağır Darbe Yaptı
Suriye'nin kuzeyinde Haseke ilinde PKK'nın Suriye uzantısı PYD ile Beşşar Esad yönetimi arasında çatışmalar giderek tırmanıyor. Şam yönetimi, PYD'ye karşı savaş uçakların yanı sıra topçu birliklerini de kullanıyor.
19.08.2016
Şengün Medya YouTube'da: İş Dünyasına Yenilikçi Bir Bakış!
Şengün Medya YouTube'da: İş Dünyasına Yenilikçi Bir Bakış!
01.08.2023
PKK'ya Büyük Darbe Yapıldı
Kuzey Irak'ta PKK hedeflerine hava harekatı yapılarak 29 PKK'lı tesirsiz hale getirildi.
11.09.2016
Başbakan Yıldırım'dan Yeni Anayasa Müjdesi
Başbakan Yıldırım, "İnşallah değişikliği gerçekleştirir, bu tartışmayı da gündemden çıkarırız" dedi.
08.11.2016
O Süre Uzatıldı mı?
İş yeri hekimliği için zorunluluk süresi, Resmi Gazete`de yayımlanarak uzatılması yapıldı.
07.09.2016