Cizre'de Bombalı Saldırı Çok Sayıda Ölü Ve Yaralılar Var
Şırnak'ın Cizre ilçesinde polis kontrol noktasında patlama oldu. Olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi.

26 Agustos 2016 - 07:21:07

Çıktı Al

Yorum (0)

Şırnak'ın Cizre İlçesinde bu sabah PKK'lılar polise bomba yüklü araçla saldırı yaptı. İlk belirlemelerimize göre 9 şahıs şehit oldu, 64 şahıs ise yaralandı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğündeki şiddetli patlama sonrasında olay yerine çok sayıda ambulanslar gönderildi. Reuters Cizre'de yapılan saldırıda 9 şahısın şehit olduğunu, 64 şahısında yaralı olduğunu duyurdu. Cizre'nin Konak Mahallesi'nde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasına bugün saat 07.00 sıralarında PKK'lılar tarafından bomba yüklü araçla saldırı yaptı. cizre-patlama PKK'lılar emniyet binasının yakınına götürdüğü araç infilak etti. Şiddetli patlama ilçenin her tarafından duyuldu olay yerine çok sayıda ambulanslar gönderildi. Polis, ilçenin giriş ve çıkışlarını tutarak saldırıyı yapan PKK'lıların yakalanması için operasyon yapılıyor. Sağlık Bakanlığı, Şırnak-Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında meydana gelen patlamaya 12 ambulans, UMKE ve 2 helikopterle müdahale yaptığı, uçak ambulansın ise hazır bekletildiği bildirildi. Bakanlıktan yapılan açıklama şu şekilde; "Şırnak-Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında meydana gelene patlamaya 12 ambulans ve UMKE, 2 helikopterle müdahale yapılıyor, uçak ambulans ise hazır bekletilmektedir. cizre-patlama2
Şırnak'ta hastanelerimizin sağlık personeli acil göreve çağrılmış ve hastaneye intikal ettirilmişlerdir. Çevre illerde hastanelerimiz de teyakkuza geçirilmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunulur.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Sivillere Yapılan Darbe Timleri Aranıyor
FET֒ darbeci askerlerle halkın arasına 3’er şahıslı gruplar halinde sivil timlerinde girdiği tespiti yapıldı. Halkı hükumete karşı galeyana getirmeye uğraşan sivil FET֒cüler aranıyor.
16.09.2016
Yine Acı Haber! Çok Sayıda Ölü Var!
Feci olay Hatay'da meydana geldi. Suriyelileri taşıdığı minibüsü kaza yapması neticesinde ilk belirlemelere göre şahıs yaşamını yitirdi.
26.08.2016
Liderler Bayram Sonrası Bir Araya Gelecek
Başbakan Binali Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önümüzdeki gün bir araya gelinmiş olacak.
16.09.2016
Bağcılar Kabataş Tramvay Seferleri Normale Döndü
İstanbul Güngören'de tranvay frenlerinde yaşanan bir sıkıntıdan dolayı raydan çıktı duran tramvay seferleri,gerekli bakım çalışması peşinden tekrar dan aktif durumda.
23.08.2016
O Savcı Ceza Evinde Ölü Bulundu
15 Temmuz darbe girişimin peşinden yapılan soruşturma kapsamında FET֒den tutuklanan Cumhuriyet Savcısı 47 yaşında Seyfettin Yiğit, cezaevi tuvaletinde iple asılmış olarak görüldü.
16.09.2016
TBMM’de Tezkere Kabul Edildi Mi?
Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda hükumete verilen yetki 30 Ekim 2017'ye kadar uzatılması ait Başbakanlık Tezkeresi TBMM Genel Kurulunda onaylandı.
02.10.2016