İstanbul Emniyet Müdürlüğünde Deprem
Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında aralarında emniyet müdürü ve amirlerin de olduğu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 95 polis görevden uzaklaştırıldı.

22 Agustos 2016 - 13:45:32

Çıktı Al

Yorum (0)

Emniyet Genel Müdürlüğün tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görevli 38'i rütbeli 95 personel açığa alındı. Görevinden uzaklaştırılanların 5'inin 3. ve 4. sınıf emniyet müdürü, 33'ünün emniyet amiri, başkomiser, komiser ve komiser yardımcısı, 57'sinin ise memur olduğu öğrenildi.

TERÖRLE MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRÜ BYLOCK'TAN ÇIKTI

Öte taraftan, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Bayram Ç.'nin de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerin gözaltına alındığı bildirildi., Bayram Ç'nin, FETÖ üyelerin kendi aralarında haberleştikleri "By Lock" adlı cep telefonu uygulamasını kullandığı tespiti yapıldı.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Antalya Kepez Halı Yıkama Firması
Antalya Kepez Halı Yıkama Firması
28.04.2023
Kurban Bayramı Ne Zaman?
26 Ağustos itibariyle milyonlarca şahıs Kurban bayramın ne zaman olacağı merak ediyor? 2016 senesinde 9 gün tatil olması nedeniyle Kurban bayramı ayın hangi gününe denk geliyor? İşte Kurban bayramı tatili ile ilgili tüm merak edilenler ve güncel kurbanlık fiyatları.
26.08.2016
Askerlik yoklaması e-devletten yapılabilecek
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) askerlik yoklaması ve sağlık muayenesi gibi askerlik durumu ile ilgili belgelerin alınma gibi işlemlerin e-devletten yapılabileceğini duyurdu. Buna göre askerlik sağlık muayeneleri artık aile hekimliklerinde yapılacak.
02.11.2016
O Hedefler Tek Tek Yok Ediliyor
Suriye'nin Cerablus kentin IŞİD’den temizlenmesi ve Türkiye sınırın güvenli hale gelmesi nedeniyle yapılan Fırat Kalkanı Harekatı 24’üncü günde. Bayram bitmesiyle yeniden hareketlenen sınır hattına yakın noktada IŞİD hedefleri, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait zırhlı birlikler ve savaş uçakları tarafından hedef alındı.
16.09.2016
 O Bölgede Şehit Sayısı Giderek Yükseliyor
Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde Tendürek Dağı bölgesinde PKK'lılar, dün akşam nöbet tutan koruculara saldırı yaptı. Çıkan çatışmada, 7 korucu ile 1 uzman, 1 jandarma er ve 1'de sivil vatandaş ise şehit oldu. Aynı saldırıda yaralanan 3 asker ile 2 vatandaşın tedavisi ise devam ediyor.
16.09.2016
'Bylock' Soruşturmasında 32 Şahıs Daha Tutuklandı
Sosyal medyada FETÖ'nün 15 Temmuz'da darbe girişimi propagandası yaptıkları ve kriptolu iletişim programı "ByLock"u kullandıkları tespiti yapılan şahıslara yönelik 23 ilde yapılan operasyon kapsamında adliyeye gönderildi 41 şahıstan 32'si tutuklandı.
11.09.2016
09 KASıM 2016 TARIHI ŞANS TOPU ÇEKILIş SONUCU!
HANDE YENER ESTETIK OPERASYON YAPTıRDı
TOPLAM 872 BIN METREKARE ARSA SATışA çıKARıLDı
VICDANSıZ BIR ANNE BEBEğINI ÇöPE ATTı!
İşTE DEFNE SAMYELI'NIN SARışıN HALI
KOCAELI, ANKARA VE BURSA'DA FETÖ/PDY OPERASYONU
RONALDO ÇOşTU
5. SıNıFTA ARTıK DERS YOK
TFF BEşIKTAş HAKKıNDA NE SöYLEDI
AVOKADO DEYIP GEçME FAYDASı SAYMAKLA BITMIYOR
PARAMPARçA YENI SEZON DA YINE ŞAşıRTTı
KıRGıN ÇIçEKLER REKOR KıRMAYA DEVAM EDIYOR
EN ÇOK OKUNANLAR
GAZETE MANŞETLERİ