O Bölgede Orman Yangını Çıktı
Bitlis'in Adilcevaz İlçesi'nde çam fidanların olduğu ormanlık yerde çıkan yangında 250 hektarlık arazi yanarak kül oldu.

22 Agustos 2016 - 08:11:55

Çıktı Al

Yorum (0)

İlçenin Gabanlar Mevkii'nde bulunan Polis hatıra ormanında henüz tespit edilemeyen sebeple çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş alana yayıldı. Adilcevaz ile Ahlat Belediyesi itfaiye ekiplerin müdahale yaptığı yangında, çam fidanların da içerisinde olduğu 250 hektarlık alan yanarak kül oldu.

Akşam üzeri başlayan yangın hummalı bir çalışmayla gece geç saatlerde kontrol altına alınabildi. Yangın tekrarlanmaması için alana itfaiye ekipleri tarafından su sıkıldı. Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy da yangın alanına giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Necati Gürsoy, yangın söndürülmesi için gerekli tüm çabalarının sarf edildiğini belirterek, meydana gelen yangından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Öte yandan aynı saatlerde ilçe merkezi girişinde olan tarihi Ulu cami çevresinde bulunan otluk arazide de yangın çıktı. Her iki yangın neden çıktığı bilinmezken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma yapıyor.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
HDP'li 3 vekil için tutuklanma talebi!
Gözaltına alınan HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken tutuklandı. HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ ise tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
04.11.2016
Yazar Aylin Akça Kimdir?
Yazar Aylin Akça Kimdir?
07.08.2023
Bayrak Toptan
Bayrak Toptan
18.07.2023
Erdoğan'dan Net Mesaj: Başaramayacaksınız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te meydana gelen PKK saldırısı hemen peşinden yazılı açıklama yaptı.
21.08.2016
'Bylock' Soruşturmasında 32 Şahıs Daha Tutuklandı
Sosyal medyada FETÖ'nün 15 Temmuz'da darbe girişimi propagandası yaptıkları ve kriptolu iletişim programı "ByLock"u kullandıkları tespiti yapılan şahıslara yönelik 23 ilde yapılan operasyon kapsamında adliyeye gönderildi 41 şahıstan 32'si tutuklandı.
11.09.2016
Ünlü Restoranda Çatışma Çıktı Yaralılar Var
Beyoğlu Sütlüce'de olan ünlü restorana arabayla gelen şahıs yada şahıslar arabadan ateş ederek dükkan sahibini ve bir çalışanı vurarak olay yerinden uzaklaştı.
11.09.2016