E 5'te Feci Kaza Ölü Ve Yaralılar Var
E-5 Karayolu Bahçelievler mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybedip kontrolden çıkan araç sürücüsü Büyükşehir Belediyesine ait temizlik aracına çarptı. Meydana gelen kazada araçta olan 1 şahıs yaşamını yitirirken aynı araçta olan 4 şahıs ise yaralandı.

02 Ekim 2016 - 03:03:40

Çıktı Al

Yorum (0)

Kaza, E-5 Karayolu Bahçelievler mevkii Bakırköy istikametinde saat 05.00 de meydana geldi.

Hilal Şansal yönetiminde 34 FP 9944 plakalı araç kontrolden çıktı önce sağ şeritte seyir halinde 34 FCR 78 plakalı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait bariyer yıkama aracına daha sonra yol kenarında bariyerlere çarptı.

Kazada aracın sağ arka koltuğunda oturan Özgür Köse araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye sağlık ve polis ekipleri geldi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan Özgür Köse’yi sıkıştığı yerden çıkarttı. Sağlık ekiplerin tüm müdahalelerine rağmen Köse, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Araçta olan Kadir Kurt, Yeşim Üshün, Onur Kasıroğlu ve sürücü Hilal Şansal olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslara konularak Bakırköy Doktor Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Temizlik aracın şoförü ise kazayı yara almadan kurtuldu. Olay yerinde yaşamını yitiren Özgür Köse’nin cenazesi ise otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi Kaza sebebiyle E-5 Karayolu Bakırköy istikameti bir zaman trafiğe kapalı kaldı trafik yan yoldan sağlandı.

Bu sebeple, yan yolda uzun araç kuyruğu oldu. Kazaya karışan araç çekiciyle kaldırılmasıyla yol trafiğe yeniden açıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
13 Kasım Pazar günü elektrik kesintisi
İstanbul'da 9 ilçenin bazı mahallelerine 13 Kasım Pazar günü elektrik verilemeyecek.
11.11.2016
Trendyol ve Toplum Gönüllüleri Vakfı’ndan geleceğin liderlerine eğitim bursu
Trendyol ve Toplum Gönüllüleri Vakfı’ndan geleceğin liderlerine eğitim bursu
21.02.2021
D.Bakır ve Bingöl'den Peş Peşe Acı Haber Geliyor
Diyarbakır'ın Lice ve Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, PKK'lılar tarafından yapılan saldırı neticesinde 5 asker şehit oldu, 8 asker ise yaralandı.
24.08.2016
Yola Düşen Pazar Çadırı Faciaya Neden Oldu
İstanbul Kadıköy'de D-100 kara yolunda bir TIR, yola aniden düşen pazar çadırından kurtulmaya çalışırken kamyonete aniden çarptı. Kamyonetin devrilmesiyle birlikte bu defada başka bir araba kazaya karışmış oldu.
21.09.2016
PKK'ya Büyük Darbe Yapıldı
Kuzey Irak'ta PKK hedeflerine hava harekatı yapılarak 29 PKK'lı tesirsiz hale getirildi.
11.09.2016
TEM'de Feci Kaza Meydana Geldi
TEM Otoyolu İkitelli mevkii O3 bağlantı yan yolda ters yönden gelen bir araba, karşı yönden gelen TIR?la çarpıştı. Kazada araba içerisinde sıkışan 3 şahıs yaşamını yitirdi 3 şahıs ise yaralandı.
22.08.2016