İzmir Katipçelebi Üniversitesi'nde FETÖ Baskını
İzmir merkezli 3 ilde yürütülen FETÖ/PYD operasyonlarında İzmir Katipçelebi Üniversitesi çalışanı haklarında yakalama kararı verilen 35 kişiden 29'u gözaltına alındı.

15 Kasim 2016 - 04:01:52

Çıktı Al

Yorum (0)

FETÖ/PYD'ye yönelik İzmir merkezli olarak 3 il İzmir, Manisa ve Kocaeli'de yürütülen operasyonlarda İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının haklarında yakalama kararı verilen 35 kişiden 29'u gözaltına alındı.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda 29 kişiyi gözaltına alırken, adreslerinde bulunamayan zanlılar için ise yakalama kararı çıkarıldı.

15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Özel Harekat Daire Başkanlığını bombalayan pilotlardan Rafet Kalaycı'nın eşi uzman doktor Özlem Tuğçe Kalaycı da gözaltına alınanlar arasında bulunuyor. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, emniyette ifadeleri alınmak üzere götürüldü.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
D.Bakır ve Bingöl'den Peş Peşe Acı Haber Geliyor
Diyarbakır'ın Lice ve Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, PKK'lılar tarafından yapılan saldırı neticesinde 5 asker şehit oldu, 8 asker ise yaralandı.
24.08.2016
Binali Yıldırım'dan Suriye mesajı
Başbakan yabancı basın mensuplarına Türkiye'nin Suriye'de daha etkili olacacağını söyledi, Esad'ın durumuyla ilgili görüşünü anlattı.
20.08.2016
Ankara'da polis gazla karşılık verdi
Ankara Polisi, Ulus Metro istasyonundan yürüyerek alana girmek isteyen grupların geçişine izin vermedi. Polis yürüyüşte bulunanlara gazla karşılık verdi.
10.10.2016
APK İndirmede Güvenli İndirme
APK İndirmede Güvenli İndirme
04.11.2022
Ümran'ın Ağabeyi Yaşamını Yitirdi
Ambülansta bakışlarıyla dünyayı sarsan 5 yaşında Ümran Dakniş'in 10 yaşında ağabeyi Ali, aynı saldırıda yaralandıktan sonra yaşamını yitirdi.
21.08.2016
Erzurum beyaza bürüdü
Erzurum'da dün akşam başlayan ve gece etkisini sürdüren kar yağışı kent merkezini kısa sürede adeta beyaza büründü.
17.11.2016