Liderler Zirvesinden Ne Karar Verildi
Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bir araya geldi.Zirve toplantısı 3 saat sürdü.

22 Agustos 2016 - 14:03:56

Çıktı Al

Yorum (0)

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Başbakanlık Resmi Konutu'nda basına kapalı yapılan görüşme, saat 10.00'da başladı.
Yenikapı'da birlik ve beraberlik ruhunun devam ettirilmesi amaçlandığı görüşmede, FETÖ'nün darbe girişimi, terörle mücadele, anayasa paketi ile Gaziantep saldırısı ele alındı.
TOPLANTI 3 SAAT SÜRDÜ
Başbakanlık Resmi Konutu'nda basına kapalı yapılan görüşme 3 saat sürdü. Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin görüşmesinde, Türkiye'nin terörle mücadele süreci ile Irak ve Suriye'de gelişmelerin ele alındığı öğrenildi. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakanlık Resmi Konutu'nda bir araya gelen Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin 3 saat süren görüşmesinde, terörle mücadele süreci değerlendirilmesi yapıldı. Yıldırım'ın, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile yapılan mücadelenin seyri ve atılan adımlar hakkında liderlere bilgi verdiği görüşmede, HDP'nin adının terör örgütüyle beraber anılmaması için PKK terör örgütüne karşı net tavır alması gerektiğine vurgu yapıldı. "Mini anayasa paketi"nin de ele alındığı görüşmede, ayrıca Irak ve Suriye'de gelişmelerin değerlendirildiği öğrenildi.
BAKANLAR KURULU AÇIKLAMASINI BAŞBAKAN YAPACAK
Liderler zirvesi peşinden Bakanlar Kurulu toplantısı başladı. Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu'na CHP ve MHP liderleriyle yaptığı görüşmenin detaylarını aktaracak, daha sonra kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulunmuş olacak.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Aralarında O İsimler de Var 65 İş Adamı İçin Tutuklama Talebi!
FETÖ kuruluşu olan TUSKON'a yönelik yapılan 'soruşturmada gözaltına alınan 65 iş adamı tutuklandı.
08.09.2016
Terzi Ayhan Kimdir?
Terzi Ayhan Kimdir?
31.03.2023
5. Sınıfta Artık Ders Yok
Eğitim sistemindeki yenilikler kapsamında, 5'inci sınıfta öğrencilere sadece Türkçe ve yabancı dil eğitimi verilecek.
06.10.2016
Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna PKK'lılar Tarafından Saldırı Yapıldı
Artvin? Kemal Kılıçdaroğlu?nunda olduğu CHP konvoyuna yönelik yapılan saldırının detayları ortaya çıkmaya başladı. Olayda 1 şoför, 2 astsubay yaralandı.
25.08.2016
Ordu Millet El Ele etkinliğini iptal etti
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) 10 Kasım için planlanan 'Ata'nın Huzurunda Ordu Millet El Ele' etkinliğinin iptal edildiğini açıkladı. Neden iptal olduğu hakkında bilgi verilmedi.
10.11.2016
Kocaeli, Ankara ve Bursa'da FETÖ/PDY operasyonu
Kocaeli, Ankara ve Bursa'da örgüte para yardımı sağladıkları iddiasıyla 23 iş adamı gözaltına alındı.
02.11.2016