FETÖ'ye Dev Operasyon
Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağlamak ve yeni eleman kazandırmak maksadıyla faaliyet yaptıkları 14 şüpheli adliyeye gönderildi. Şüphelilerin evinde yapılan aramalarda gizli kasada tam 1 milyon 600 bin dolar ele geçirildi.

11 Eylül 2016 - 09:45:14

Çıktı Al

Yorum (0)

Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, FETÖ ile bağlantılı şahıslara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, kent genelinde tespiti yapılan 34 ev ve iş yerine eş zamanlı operasyon yapıldı.

Ekipler, FETÖ ismine kurban bağışı ve himmet parası toplamak, örgüte yeni eleman kazandırmak maksadıyla faaliyet yaptığı 14 şahıs gözaltına aldı.

Şüphelilerin örgütün bazı mütevelli heyetlerinde yer aldıkları öne sürüldü.

Evde 1 milyon 600 bin dolar ele geçirildi

Operasyon sırasında yapılan aramalarda örgütün, Zeytinburnu mütevelli heyetinde olduğunu belirtilen Z.Z'nin evinde özel bir kasada 1 milyon dolar ve banyo kapısına asılı havluların altında poşet içerisinde 600 bin dolar ele geçirildi.

Aramalarda ayrıca 6 tabanca, 1 av tüfeği, çok sayıda mühimmat, örgütün elebaşı Fetullah Gülen'e ait kitap ve kasetler de bulundu.

Emniyette işlemleri tamamlanan 14 şüpheli, Çağlayan'da İstanbul Adliyesi'ne gönderildi.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Tam 40 Bin Öğretmen Yer Değiştirmiş Olacak
15 Temmuz darbe girişimin ertesinde 28 bin öğretmen ihraç yapılırken, yaklaşık 20 bin öğretmen de soruşturmalarla açığa alındı. İşte o öğretmenlerin oluşturduğu açığı kapatmak için o formül bulundu.
22.09.2016
TBMM Başkanı Kahraman Bayram İçin Ne Söyledi
TBMM Başkanı Kahraman, "El ele, Gönül Gönül'e vererek, yaşadığımız bu güzel vatanda en büyük zenginliğimiz, farklılıklarımız, barış ve huzur içinde bir arada yaşayabilmemizdir.
11.09.2016
Onlardan Haber Alınamıyor
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 237 gün önce kaybolan 8 yaşında Bayram Erol ve 5 yaşında Dursun Kağan Taşçı için yapılan çalışmalardan bir netice alınamadı.
22.08.2016
Şırnak'ta Patlama! 2 Çocuk Hayatını Kaybetti
Şırnak Gündoğdu Mahallesinde meydana gelen patlamada 2 çocuk öldü, 4 çocuk yaralandı.
05.11.2016
PKK'lılar O Bölgeye Saldırdı
Van'ın merkez İpek yolu ilçesi'ne bağlı Şerefiye Mahallesi'nde olan Subay Gazinosu, Askerlik Şubesi ile Şehit ve Gazi Aileleri Misafirhanesi'nin olduğu bölgeye PKK'lılar tarafından havan topu atıldı. Havan mermilerin boş yere düşmesi sebebiyle bir vatandaşa ait araba ise zarar gördü.
25.08.2016
Nahçıvan'da Tıp Okumak
Nahçıvan'da Tıp Okumak
05.10.2022