Erdoğan'dan Net Mesaj: Başaramayacaksınız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te meydana gelen PKK saldırısı hemen peşinden yazılı açıklama yaptı.

21 Agustos 2016 - 07:33:28

Çıktı Al

Yorum (0)

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada,
Gaziantep şehrimiz, terör örgütlerin farklı yöntemle ama aynı amaca yönelik olarak yaptıkları eylemlerden birine maruz kalmıştır. Bir düğün için toplanan vatandaşlarımızı hedef alan menfur saldırıda ilk belirlemelere göre 27 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği, 94 vatandaşımızın da yaralandığını teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına, Gazianteplilere ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar temenni ediyorum.
MESAJIMIZ YİNE AYNIDIR: BAŞARAMAYACAKSINIZ!
Bir kez daha altını çizerek belirtmek istiyorum ki, ülkemiz ve milletimiz için 15 Temmuz silahlı darbe girişimin ve o gece yaşamlarını yitiren 240 vatandaşımızın faili FETÖ'yle, sadece son bir ayda asker, polis ve köy korucularından oluşan 70 güvenlik görevlimizin katili PKK'yla, Gaziantep saldırısı muhtemel faili DAİŞ arasında hiçbir fark yoktur. Bu örgütleri ülkemizin ve milletimizin üzerine saldırtanlara mesajımız yine aynıdır: Başaramayacaksınız! Türkiye'de ezanları susturmaya, bayrağı indirmeye, vatanımızı bölmeye, milletimizi parçalamaya, bu eli kanlı örgütlerin ve arkalarındaki güçlerin, nefesi de takati de yetmeyecektir. Türkmeniyle, Arabıyla, Kürdüyle aziz milletimizi oluşturan tüm unsurların bir arada huzurla yaşadığı, aynı ortak geleceğe umutlarını bağladığı Gaziantep'te, saldırı yapıldığı yer ve hedef alınan kitle, ne tür bir oyun oynanmaya çalışıldığını açıkça göstermektedir.
GAZİANTEP'TE DENENEN AYNI ALÇAK OYUN TUTMAYACAK
Türkiye'ye güçleri yetmeyenlerin, etnik ve mezhep temelli hassasiyetler üzerinden vatandaşlarımızı birbirlerine karşı kışkırtma senaryoları tutmayacaktır. Milletimiz, 30 sene aşkın süredir PKK eylemlerinde, 15 Temmuz gecesi FETÖ ihanetinde, DAİŞ'in senelerdir yaptığı canlı bomba eylemlerin, bu oyuna gelmeyeceğini sayısız defa ortaya koymuştur. Gaziantep'te denenen aynı alçak oyun tutmayacak, milletimiz bu provokasyonun gerisinde gerçek niyeti deşifre ederek, birliğinden, beraberliğinden, kardeşliğinden asla taviz vermeyecektir. Kaybettiğimiz her can gibi Gaziantep'te şehit edilen kardeşlerimizin de hesabını sorulacağından, kanların yerde bırakılmayacağından kimsenin şüphesi olmasın. Bir kez daha Şehitler Tepesine bu defa Gaziantep'ten yolcu ettiğimiz kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
13 Kasım Pazar günü elektrik kesintisi
İstanbul'da 9 ilçenin bazı mahallelerine 13 Kasım Pazar günü elektrik verilemeyecek.
11.11.2016
Bağcılar Kabataş Tramvay Seferleri Normale Döndü
İstanbul Güngören'de tranvay frenlerinde yaşanan bir sıkıntıdan dolayı raydan çıktı duran tramvay seferleri,gerekli bakım çalışması peşinden tekrar dan aktif durumda.
23.08.2016
O Gıda Tüketimi Giderek Hızla Artıyor
Tavuk döner gibi birbirinden lezzetli ve farklı yemek çeşitleri olanak tanıyan tavuk tüketimi 90'lı seneler'den bu yana artış yaşanıyor.
19.08.2016
Yine Acı Haber! Çok Sayıda Ölü Var!
Feci olay Hatay'da meydana geldi. Suriyelileri taşıdığı minibüsü kaza yapması neticesinde ilk belirlemelere göre şahıs yaşamını yitirdi.
26.08.2016
Uyarı tabelası olmayan yerlerde kesilen ceza iptal edildi
CHP Beyağaç İlçe Başkanı Salih Gündoğdu, uyarı tabelası olmayan bir yolda radar cezası gelince mahkemeye başvurdu ve mahkeme haklı bulunca cezası iptal edildi.
08.11.2016
Van’da PKK Saldırısı: 3 Korucu Şehit Oldu
Van Başkale ilçesinde PKK'lı teröristler korucu minibüsünü saldırdı. 3 korucu şehit oldu 1 sivil hayatını kaybetti.
09.11.2016