Facebook'a Bir Uygulama Daha Geliyor
Bugüne kadar Candy Crush, Bejeweled ve Farmville gibi popüler oyunlar ev sahipliği eden Facebook, oyun meydanında seviye atladı.

19 Agustos 2016 - 15:46:12

Çıktı Al

Yorum (0)

Sosyal ağ, oyun motoru üreticisi Unity ile olan ortaklığı sayesinde artık Firewatch, Gone Home ve Ori and the Blind Forest gibi oyunlar sunmaya hazırlanıyor.
Facebook ve Unity arasında anlaşma sayesinde geliştiriciler, Facebook API'yla çalışmaya gerek kalmadan yeni Unity oyunlarını direkt olarak Facebook üzerinde yayınlayabilecekler. Facebook'un oyun meydanında böyle bir adım atması sebebiyle Steam'e benzer, ancak sosyal özellikleri daha güçlü bir platform oluşturmak. Firma bu işe Mayıs ayında oyun severlere sunduğu Facebook Arcade uygulamasıyla adım atmış oluyor. İlk bakışta Facebook'tan gelen oyun uyarılarını yeni kabuslara yol açacakmı diye düşünüyor olabilirsiniz. Ancak oyun üreticilerin 650 milyon potansiyel müşteriye ve oyun tutkunların daha geleneksel PC oyunlarına Facebook üzerinden ulaşacağı düşünüldüğünde Facebook'un fikri, her iki taraf için de karlı olabilir.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Twitter'da Herkesin Beklediği O Tarih Geldi
Sosyal ağ devlerinden Twitter' artık 140 karakter sınırlı olmayacak. 19 Eylül den itibarıyla tweetlere eklenen fotoğraf, video ve linklerin karakter sınırından azalmayacağı söylenildi.
15.09.2016
Tik Tok Takipçi Satın Al
Tik Tok Takipçi Satın Al
29.03.2023
Android 7.0 Nougat Güncellemesi Ne Zaman?
Android'in en son sürümü olan Android 7.0 Nougat güncellemesi sunulacağı ilk tarih ise belli oldu. Gelecek olan güncelleme Nexus modelleri için 22 Ağustos'ta olacağı duyuruldu.
21.08.2016
Whatsapp'a gelen yeni özellik ne ?
WhatsApp, yeni güncelleme ile uzun süredir merakla beklenen özelliği cihazlarımıza geldi.
07.11.2016
Samsung Galaxy Note 7 üretimi durduruldu
Samsung, Galaxy Note 7 pillerin aşırı ısınması, patlaması ve yanması sonrası üretimini durdurduğunu açıkladı.
10.10.2016
WhatsApp'a Snapchat özelliği geldi
Instagram’ın ardından WhatsApp da, Snapchat benzeri özellikleri mesajlaşma uygulamasına getirdi. Artık WhatsApp üzerinden gönderdiğiniz fotoğraf ve videoların üzerine resim çizebilir ya da emoji ekleyebilirsiniz.
06.10.2016