Whatsapp'a Yeni Gelecek Özellik Ne ?
Whatsapp,güvenlik önlemlerini dahada yükseltmeyi planlıyor. Whatsapp’a çok yakın bir zamanda yeni bir özellik daha gelecek. İşte o özellik...

15 Kasim 2016 - 06:33:10

Çıktı Al

Yorum (0)

Kullanıcı bilgilerinin daha güvenli olarak saklanması adına uygulanacak olan çift aşamalı kimlik doğrulama sistemine Whatsapp uygulamasına da geliyor.

Whatsapp’ın beta sürümünde yer alacak bu özellikle kullanıcılara 6 haneli bir şifre belirleyebilecek. Aynı zamanda e-mail adreslerini sisteme kaydettirmeleri gerekecek. Whatsapp kullanıcılarının telefon değiştirmeleri durumunda bu güvenlik kodu ile cep telefonlarına gönderilecek.
Güvenlik kodunu unutan kullanıcılar sisteme kaydettikleri e-mail adresleri ile şifre sıfırlama işlemini yapabilecekler.

Whatsapp’a bu özelliğin gelmesinden sonra kullanıcıların Whatsapp’ın ayarlar bölümünden çift aşamalı kimlik doğrulama işlemlerini gerçekleştirmeleri zorunlu olacak. Whatsapp ileriki zamanlarda köklü değişikler uygulayacağının sinyallerini vermiş bulunmakta.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Vitaminizi Artık Bu Cihaz Ölçecek
Yeni nesil vitamin teknolojisi Newita Vitastiq ile vitamin değerleriniz artık birkaç dakikada içinde cep telefonunuzun ekranında olacak.
22.08.2016
Microsoft Yine Çok Şaşırtacak
Xbox One S ile beraber konsol pazarında elini güçlendiren Microsoft, bundan sonrası için bildiğimiz konsol anlayışını değiştirmek niyetinde.
21.08.2016
Whatsapp’ı Kullanmak Ücretlimi Ücretsizmi
Whatsapp’ı bedava kullanım var mı yoksa ücret mi ödeyeceğiz?
29.08.2016
Iphone 7’ye Merhaba Deyin
Apple' Eylül etkinliği birkaç saat içinde başlamış olması ve etkinlikte birçok yeni cihaz, bir çok yeni teknoloji tanıtılmış olacak.
07.09.2016
Samsung Galaxy Note 7 üretimi durduruldu
Samsung, Galaxy Note 7 pillerin aşırı ısınması, patlaması ve yanması sonrası üretimini durdurduğunu açıkladı.
10.10.2016
Tik Tok Takipçi Satın Al
Tik Tok Takipçi Satın Al
29.03.2023