Vicdansız Bir Anne Bebeğini Çöpe Attı!
Esenyurt’ta düzenli olarak kağıt toplayan kişi konteynerde ufak bir bebek buldu. Hastaneye kaldırılan bebeğe “Umut” ismi verildi.

07 Kasim 2016 - 09:20:50

Çıktı Al

Yorum (0)

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde gerçekleşen olayda vicdansız bir anne tarafından göbek bağı dahi bağlanmadan çöpe atılan bebek mahallelide şok etkisi yarattı.

Kağıt Toplayıcı Fark Etti

Düzenli olarak Esenyurt'da kağıt toplayan bir şahıs bebeği ilk fark ettiğinde mahalle sakinlerinden yardım istedi. Çevrede bulunan mahalle vatandaşları bebeği battaniyeye sarıp bir iş yerine götürdüler. Durum polise ve sağlık ekiplerine hızlı bir şekilde haber edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri çocuğa ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra Esenyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Hastanede yeni doğan ünitesine alınan bebeğin sağlık durumunun gayet iyi olduğu bilgisi alındı. Uzm. Dr. Şeyhmus Çelik, “Bebeğimizin göbeği bağlamadan getirilmiş açık tutulmuş. Bu böyle olduğu için bebekte kan kaybına sebep olabilirdi. Hemen bütün tetkiklerini gerçekleştirdik ve bütün aşılarını da yaptık. Bebeğimiz şu an 3 kilo 70 gram ağırlığında. Çok şükür ki bu göbek bağından dolayı bir kan kaybı olmamış eğer olsaydı bu bebeğin ölümüne sebep olabilirdi ve sanırım da o amaçla bu yapılmış” dedi.

Olayı soruşturan polis, bebeği çöp konteynerine bırakan anneyi arıyor.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
"MHP 1. Bölge Milletvekili Adayı Yunus Emre Durmuş, 14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerine Hazırlanıyor"
11.04.2023
Liderler Zirvesinden Ne Karar Verildi
Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bir araya geldi.Zirve toplantısı 3 saat sürdü.
22.08.2016
Konya'da 20 Pilot Daha Tutuklandı!
15 Temmuz darbe girişimi sonrası Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı'na düzenlenen operasyonda 20 pilot daha tutuklandı.
07.11.2016
FETÖ'cüler O Evde Hain Planı Yaptı
FETÖ darbe girişimin öncesi, Adil Öksüz ve darbeci askerlerin her gece toplanarak hazırlık yaptığı öğrenildi. FETÖ'cü hainlerin toplandığı ev, Çukurambar'da bulunuyor. Darbecilerin toplantılarına şahit olan apartman sakinleri, "Her gece üçer şahıs geliyor, 3 saat kalıyordu.
21.08.2016
5. Sınıfta Artık Ders Yok
Eğitim sistemindeki yenilikler kapsamında, 5'inci sınıfta öğrencilere sadece Türkçe ve yabancı dil eğitimi verilecek.
06.10.2016
Dikkat! Marmara için fırtına uyarısı...
İstanbul'da etkili olacak ve kuvvetin artması beklenen rüzgar sebebiyle İDO ve BUDO seferleri iptal edildi.
07.11.2016