Şırnak'ta Patlama! 2 Çocuk Hayatını Kaybetti
Şırnak Gündoğdu Mahallesinde meydana gelen patlamada 2 çocuk öldü, 4 çocuk yaralandı.

05 Kasim 2016 - 08:32:40

Çıktı Al

Yorum (0)

Sokağa çıkma yasaklarının devam ettiği Şırnak Gündoğdu Mahallesi’nde yaşanan patlamada 2 çocuk hayatını kaybetti, 4 çocuk da yaralandı.

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, il merkezinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından daha önceden döşenip gizlendiği belirtilen bir patlayıcının patlaması sonucu 6 çocuğun yaralandığı açıklandı. Açıklamada, şöyle devam edildi: "Çocuklarımız Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 çocuğumuz hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybeden çocuklarımıza Allah’tan rahmet, yaralı çocuklarımıza acil şifalar, ailelerine de sabırlar diliyoruz. Konu ile ilgili inceleme başlatılmıştır." şeklinde açıklandı.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
İstanbul İsrail Başkonsolosluğu'nda Sıcak Saatler Yaşandı
İsrail'in Gazze'de hava saldırılarını protesto yapmak için İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu binasına giren 5 şahıs gözaltına alındı.
22.08.2016
Dudullu Evden Eve Nakliyat Konusunda  Memnuniyet Oranı Arttı
Dudullu Evden Eve Nakliyat Konusunda Memnuniyet Oranı Arttı
15.01.2021
Kayıp Olan Liselinin Cesedi Arkadaşları Buldu
Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinden Harita Bölümü'nde okuyan 11. sınıf öğrencisi Mevlüt Nazım Kantaş geçtiğimiz günlerde kaybolmuştu. Liselinin cesedi boş bir arazide bulundu.
10.11.2016
HDP'li 3 vekil için tutuklanma talebi!
Gözaltına alınan HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken tutuklandı. HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ ise tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
04.11.2016
Maltepe'de kuryenin getirdiği paket patladı
İstanbul Maltepe'de kuryenin bir elektronik firmasına getirdiği paket patladı.
14.11.2016
Ankara'da polis gazla karşılık verdi
Ankara Polisi, Ulus Metro istasyonundan yürüyerek alana girmek isteyen grupların geçişine izin vermedi. Polis yürüyüşte bulunanlara gazla karşılık verdi.
10.10.2016