MYB Kalitesi İş Sahalarına Güvenlik Getiriyor
MYB Kalitesi İş Sahalarına Güvenlik Getiriyor

09 Aralik 2022 - 12:17:29

Çıktı Al

Yorum (0)

MYB firması birçok kategoride iş elbisesi üretmenin yanı sıra birçok farklı koşulu da göz önünde bulundurarak üretim sağlıyor. MYB için kalite kadar önemli olan bir diğer husus da personel için sağlanan güvenlik ortamı oluyor. Bugün birçok çalışma alanında olumsuz çalışma şartları sebebi ile birçok kaza meydana gelebiliyor. Ancak bu kaza riskini en aza indirmek isteyen firmalar çalışanları için iş güvenliği sağlayacak iş kıyafetleri tercih ediyor. Bu şekilde hem işveren için bir kar sağlanmış oluyor hem de personel için. İş güvenliği neredeyse her sektörde ihtiyaç duyulan bir özellik olduğu için MYB de bu durumu göz önünde bulundurarak üretim sağlıyor.

İş kıyafeti konusunda MYB ile çalışan firmalar da iş sahalarına ekstra güvenlik düzeyini sağlamış oluyor. MYB tecrübesiyle iş güvenliği kıyafetlerinin tüm özellikleri ürünlerde bulunuyor. İş güvenliği sağlanan bir ortamda hem verim hem de huzurlu çalışma ortamı da sağlanmış oluyor. İş güvenliğinin bulunmadığı ortamlarda personeller kendi güvenliklerinin sağlamak için ekstra bir çabaya gireceği için iş verimi de azabiliyor.

İş Güvenliği İçin Neden MYB?

MYB firması bugün birçok sektörden firma ile çalışan bir tekstil firmasıdır. Üretimini sağladıkları ürünleri firmaya ve kişiye özel olarak hazırladıkları için memnuniyet oranı en üst seviyededir.  İstenilen ürün ile birlikte adedi bildirildikten sonra çok kısa bir sürede ürünlerin teslimatı sağlanmaktadır. Ancak bununla birlikte MYB ürünleri iş sahalarında ekstra iş güvenliği de sağlamaktadır. Sağlanan iş güvenliği ile birlikte hem personelin hayatı riske atılmıyor hem de çalışma anında konfor ortamı sağlanıyor.
MYB kalitesi ve tecrübesi ile birlikte üretilen iş güvenliği ürünlerinden biri mühendis yeleğidir. Mühendis yeleği bugün birçok çalışma sahasında bulunan mühendisler için kolaylık sağlıyor. Gündüz saatlerinde kullanılan yelekler mühendisin uzaktan görünmesini kolaylaştırıyor. Bazı durumlarda çalışma saatleri uzayabiliyor ve karanlık saatlere kadar mesai devam edebilmektedir. Bu durumlarda da iş güvenliği sağlamak adına mühendis yeleklerinin kullanımım söz konusudur.
Bir diğer iş güvenliği ürünü ise işçi yeleğidir. İşçi yeleği üzerinde bulunan ışık yansıtıcı bantlar sayesinde yeleği kullanan kişi uzaktan ya da karanlık bir ortamda görünür hale gelmektedir. Tıpkı mühendisler gibi işçiler de bazen uzun süreli çalışma saatlerine sahip olabilmektedir. Bu durumlarda işçi yelekleri iş güvenliği için adeta bir avantaja dönüşmektedir.
Her iki kategorideki ürün de iş güvenliği yeleği olarak satışa sunulmaktadır. Her iki ürün de hem parlak renklere sahiptir hem de üzerlerinde bulunan reflektörlü bantlar sayesinde kendilerini kolayca her ortamda belli edebilmektedir. İş güvenliği sağlamak için küçük ama önemli bir adım böylelikle MYB kalite ve tecrübesi ile sağlanmış olur.  İş güvenliğinin önemini bilen ve bu anlamda yenilikler ile birlikte gelişmeye devam eden MYB firmasını tercih etmek birçok konuda avantaj sağlayacaktır.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
İstanbul’da ‘IŞID’ Operasyonu: Çok Sayıda Gözaltı Var!
İstanbul'da terör örgütü IŞİD'e yönelik yapılan operasyonda yabancı uyruklu olduğu söylenilen 40 şahıs hakkında gözaltı alma kararı verildi.
19.09.2016
Sapık fırıncıyı linç istediler!
İki erkek çocuğa tecavüz ettiği fırıncıyı mahalle sakinleri darp edip sonra benzin dökerek yakmak istediler. Ancak polis sapık fırıncıyı mahalle sakinlerinden kurtardı.
05.11.2016
Dikkat O Bölgelere Kuvvetli Yağış Geliyor
Hafta sonu tüm bölgede sağanak yağış olacak, özellikle Karadeniz ve Doğu Akdeniz'de şiddetli yağış görülecek.
21.09.2016
D.Bakır ve Bingöl'den Peş Peşe Acı Haber Geliyor
Diyarbakır'ın Lice ve Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, PKK'lılar tarafından yapılan saldırı neticesinde 5 asker şehit oldu, 8 asker ise yaralandı.
24.08.2016
Demirtaş Hakkında O İddianame Kabul Edildi
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında "terör örgütü propagandası yaptığı" iddiasıyla 5 seneye kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edilmiş oldu.
25.08.2016
DGS 2016 Ek Yerleştirme Sonuçları Açıkladı
Merakla beklenen ÖSYM DGS ek yerleştirme sonuçları açıklandı.
11.11.2016