Yenibosna'da karakol yakınında patlama
Yenibosna'da son dakika. Şirinevler'de 75. Yıl Polis Merkezi Amirliği yakınlarında patlama oldu.

06 Ekim 2016 - 09:05:27

Çıktı Al

Yorum (0)

İstanbul'da Yenibosna'da Şirinevler 75. yıl polis merkezi yakınlarında patlama meydana geldi. Şiddetli patlama sesi büyük paniğe sebep oldu. Patlamanın sebebi henüz belli değil. Teyit edilmeyen ilk bilgilere göre bir araçta bomba patlamış olabileceği söyleniyor. DHA'nın geçtiği haberde 1 kişinin ağır yaralandığı belirtildi. Bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. İHA muhabiri de Yenibosna'da, saat 15.55 sıralarında 75. Yıl Polis Merkezi Amirliği yakınlarında patlama sonrası silah sesleri duyduklarını belirttiler.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Tunceli'den Acı Haber!
Tunceli'deki çatışmada yaralanan ve Elazığ'da tedavi altına alınan 2 askerden 1'i şehit oldu.
28.11.2016
PKK'lılar O Bölgeye Saldırdı
Van'ın merkez İpek yolu ilçesi'ne bağlı Şerefiye Mahallesi'nde olan Subay Gazinosu, Askerlik Şubesi ile Şehit ve Gazi Aileleri Misafirhanesi'nin olduğu bölgeye PKK'lılar tarafından havan topu atıldı. Havan mermilerin boş yere düşmesi sebebiyle bir vatandaşa ait araba ise zarar gördü.
25.08.2016
Vicdansız Bir Anne Bebeğini Çöpe Attı!
Esenyurt’ta düzenli olarak kağıt toplayan kişi konteynerde ufak bir bebek buldu. Hastaneye kaldırılan bebeğe “Umut” ismi verildi.
07.11.2016
Nirvana Yapı Aksesuar Ürünleri En Uygun Fiyat İle Hizmetinizde
Nirvana Yapı Aksesuar Ürünleri En Uygun Fiyat İle Hizmetinizde
06.10.2023
İstanbul’da Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu!
İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul’da farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyona polis helikopterleri de eşlik etti.
07.11.2016
Diyarbakır'da Büyük Operasyon Başladı
Diyarbakır'dan gelen haberlere göre dün ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından büyük operasyon başlatıldı. Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında devam eden operasyonda PKK'ya bir darbe daha vurulması hedeflenmekte.
14.11.2016