Bitlis'te PKK Operasyonu Yapıldı
Bitlis merkez ve ilçeleri olmak üzere yapılan PKK operasyonunda gözaltına alınan 47 zanlıdan emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye gönderildi 17'si tutuklandı, 8'i adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

07 Eylül 2016 - 12:28:03

Çıktı Al

Yorum (0)

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerin, terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Açıklamada, ise şu ifadelere yer verildi. 

Kapsamlı ve duyarlı çalışmalar sonucunda 13 Ağustos itibarıyla il merkez ve ilçelerinde terör örgütü PKK/KCK içerisinde milis-iş birlikçi faaliyetlerde bulunduğu tespiti yapılan ve aralarında Bitlis Belediyesi Başkan Yardımcısı, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Ahlat ve Adilcevaz ilçe eş başkanları, Halkların Demokratik Partisi (HDP) belediye meclis üyelerin de olduğu şahıslara yönelik 3 ayrı operasyon yapılmıştır. Operasyonlarda yakalanan 47 şüpheliden 17'si tutuklandı, 8 şahıs ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. 22 şüpheli ise emniyette işlemlerin tamamlanması için gözaltında tutulmaktadır.

Açıklamada, terör örgütleri ve bunların yaptıkları eylemlere karşı mücadele, halkın desteği alan güvenlik güçleri titiz, özverili ve koordineli çalışmalarıyla kararlıkla devam edecektir.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
PKK Katliam Araçlarını Bakın Nerede Saklamış
PKK’nın hazırladığı bombalı arabalar Cudi Dağında ormanlık yerde sakladığı ortaya çıktı. Yapılan operasyonda park halinde katliam arabaları imhası yapıldı.
11.09.2016
Bitlis'te PKK Operasyonu Yapıldı
Bitlis merkez ve ilçeleri olmak üzere yapılan PKK operasyonunda gözaltına alınan 47 zanlıdan emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye gönderildi 17'si tutuklandı, 8'i adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
07.09.2016
Çalıların Arasından Çıkan İşte O Mayınlar
Hakkari Şemdinli Ortaklar bölgesinde çalılar arasına saklanan halde PKK'ya ait 41 adet anti-personel mayın ortaya çıkarıldı.
22.09.2016
Dev Sevkiyat O Bölgede Yapılıyor
Gaziantep' 106'ncı Topçu Alay Komutanlığında askeri malzeme, Adana 6. Kolordu Komutanlığı'na gönderiliyor.
22.09.2016
Van'da Patlama! Ölü Ve Yaralılar Var!
VAN'ın Özalp İlçesi'nde askeri aracın geçiş esnasında PKK'lılar yola yerleştirdiği patlayıcı inflak etmesi neticesinde 5 asker ile 5 sivil yaralandı. Yaralanan sivillerden 1'inin hastaneye götürülürken yaşamını yitirdi.
19.08.2016
Göçmenlerin Hayali Yine Suya Düştü
İzmir'in Dikili ilçesinde yasa dışı yollarla Midilli Adası'na geçmek için 3'ü çocuk olmak üzere 38 sığınmacı yakalandı.
11.09.2016