1 Tebessüm 1 Hayat Derneği Deprem Bölgelerinde Yardım Çalışmalarına Devam Ediyor
1 Tebessüm 1 Hayat Derneği Deprem Bölgelerinde Yardım Çalışmalarına Devam Ediyor

10 Mart 2023 - 12:26:37

Çıktı Al

Yorum (0)

Gebzeli hayırsever iş adamı Hakan Çil önderliğinde kurulan 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği deprem bölgelerindeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için umut olmaya devam ediyor.
 
Depremin İlk Gününden İtibaren Oradalar
Depremin ilk gününden itibaren toplanan yardımları deprem bölgelerine ulaştırmaya devam eden 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği hızlı ve koordineli bir şekilde harekete geçerek, insanların temel ihtiyaçlarını karşılamak için acil yardım malzemeleri, su, gıda ve tıbbi yardım malzemeleri sağlamıştır.
 
Yıllardır Bu Coğrafyaya Umut Oluyorlar
2019 yılında kurulan 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği o günden bu yana Hakan Çil önderliğinde birçok vatandaşımıza tebessüm olmaya devam etti. Türkiye'nin dört bir yanına yardımlarını ulaştırdı ve ulaştırmaya devam ediyor. Köy okullarının yenilenmesi, doğal afetler sonrası yapılması gereken insani yardımların hepsine bir bir koşan 1 Tebessüm 1 Hayat, önümüzdeki yıllarda da Türkiye için umut ve tebessüm olmaya devam edecek.
 
''Mümkün Olan Her Şeyi Yaptık ve Yapmaya Devam Edeceğiz.''

Dernek Başkanı Hakan Çil, ''Asrın felaketi olarak tanınan bu depremin ardından, insani yardım konusunda faaliyet gösteren derneğimiz hızla harekete geçti. Birçok ilimizde meydana gelen depremde, birçok insanımız yaralandı ve evsiz kaldı. Bu nedenle, derneğimiz, acil yardım malzemeleri, gıda, su ve tıbbi malzemeleri sağlamak için çabaladı. Derneğimiz, hızlı bir şekilde ekiplerini bölgeye yönlendirerek, en çok ihtiyaç duyulan bölgelerdeki insanlara yardım etmek için ilk günden itibaren çalışmalara başladı. Depremzede vatandaşlarımızla yakın bir ilişki kurarak, ihtiyaç duyulan malzemeleri tespit ettik ve hemen harekete geçtik. Depremin etkisini azaltmak için Derneğimiz, hızlı bir şekilde ekiplerini bölgeye yönlendirerek, en çok ihtiyaç duyulan bölgelerdeki insanlara yardım etmek için çalışmaktadır. Yerel halkla yakın bir ilişki kurarak, ihtiyaç duyulan malzemeleri tespit ettik ve hemen harekete geçtik. Depremin etkisini azaltmak için mümkün olan her şeyi yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.'' açıklamalarında bulundu.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Akın Atalay'ın avukatı açıklama yaptı
Akın Atalay'ın tutuklanmasının ardından Avukat Bahri Belen açıklamalar yaptı.
12.11.2016
TBMM Başkanı Kahraman Bayram İçin Ne Söyledi
TBMM Başkanı Kahraman, "El ele, Gönül Gönül'e vererek, yaşadığımız bu güzel vatanda en büyük zenginliğimiz, farklılıklarımız, barış ve huzur içinde bir arada yaşayabilmemizdir.
11.09.2016
Gaziantep'te Kariyerinizi Şekillendirin: ElemanOnline.com.tr
Gaziantep'te Kariyerinizi Şekillendirin: ElemanOnline.com.tr
13.12.2023
Sanal Kumar Operasyonunda Rekor Tutuklama Yapıldı
İstanbul polisi 1 Eylül’de, yasa dışı bahis organizasyon soruşturmasında 57 şahıs göz altına alındı.
09.09.2016
15 Temmuz Şehitler Köprüsüde intihar girişimi
Pazar sabahı elinde silahla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerine çıkan bir kişi intihar girişiminde bulunmak istedi.
06.11.2016
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde İntihar Girişimi
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden intihar etmek isteyen vatandaş yürekleri ağza getirdi. 2 saat kadar süren ikna çalışmaları ile ikna edilen vatandaş kurtarıldı.
06.10.2016