Ələmdar Manafov : Aşk' adlı son single ile büyük başarı yakaladı.
Aşk adlı son single çalışması ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Ələmdar Manafov, yeni şarkısı için kolları sıvadı.

16 Ocak 2023 - 12:47:15

Çıktı Al

Yorum (0)


Ələmdar Manafov, hit şarkıların bestecisi Ersay Üner'in kapısını çalmış. Geçtiğimiz günlerde bir araya gelme konusunda ikna etmeye başaran Azerbaycanlı şarkıcı Ələmdar Manafovseçimini doğru yaptığını Ersay üner ile çalışmak çok istediğini belirtti. İzmir, Antalya, Kıbrıs, başta olmak üzere haftanın 5-6 günü konserler veren Ələmdar Manafov, Üner'den alacağı şarkının altyapısı için önümüzdeki günlerde stüdyoya buluşacaklarını belirtti.
Üner gibi değerli bir müzik adamı ile çalışacağı için sabırsızlandığını belirten Ələmdar Manafov, "Yeni şarkımı müzikseverlerle paylaşmaya çok az kaldı. Çok heyecanlıyım. Ersay'la çalışmak benim için gurur verici olacak. Müzikseverler şarkıya bayılacak" dedi.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Didem Arslan Yılmaz: Hangi Kanala Geliyor?
Habertürk’ten ayrıldı ve daha sonra CNN Türk ekranlarında Türkiye’nin Gündemi isimli program sunmaya başladı Didem Arslan Yılmaz, Habertürk’e tekrar dan geri döndüğünü açıkladı.
09.09.2016
Yurt Dışı Yüksek Lisans Programları
Yurt Dışı Yüksek Lisans Programları
13.09.2022
İstanbul Adliyesinde Dev Fetö Operasyonu
Çağlayan' İstanbul Adalet Sarayı ile Gaziosmanpaşa ve Büyükçekmece adliyesinde görev yapan 87 şahıs hakkında gözaltı kararı verildi. Ayrıcana 23 ilde adliye operasyonları yapılıyor.
30.09.2016
Beylikdüzü Spa Merkezi: As Spa Merkezi
Beylikdüzü Spa Merkezi: As Spa Merkezi
07.08.2023
HDP'ye milletvekillerine yönelik operasyon!
Cumhuriyet Başsavcılık tarafından yürütülen terör soruşturmaları kapsamında HDP'li milletvekillerine operasyon başlatıldı.
04.11.2016
Uyarı tabelası olmayan yerlerde kesilen ceza iptal edildi
CHP Beyağaç İlçe Başkanı Salih Gündoğdu, uyarı tabelası olmayan bir yolda radar cezası gelince mahkemeye başvurdu ve mahkeme haklı bulunca cezası iptal edildi.
08.11.2016