Bulgaristan Başbakanı Borisov istifasını açıkladı
Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi adayının kazanamaması üzerine istifasını açıkladı.

14 Kasim 2016 - 03:23:21

Çıktı Al

Yorum (0)

Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi adayının kazanamaması üzerine istifasını açıkladı.

Muhafazakar Borisov'un bizzat aday gösterdiği Bulgaristan’ın Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar (GERB) partisinden Parlamento Başkanı Tzetzka Tzaçeva, sandık çıkış anketlerine göre seçimi, ana muhalefetin adayı eski Hava Kuvvetleri Komutanı Rumen Radev'e büyük farkla kaybetti.

Radev'in yüzde 58, Tzaçeva'nın yüzde 35 oy alması bekleniyordu.

Borisov, kendi adayı seçilmezse istifa edebileceğini önceden açıklamıştı. 
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
O Ülkede Seri Katil Kabusu Yaşanıyor
Japonya’nın Yokohoma kentinde Oguchi Hastanesinde çok tuhaf bir olay yaşandı. İki yaşlı hasta iki gün arayla aynı şekilde ölmesi hastane çalışanları birinin seri katil olabileceği ihtimali ortaya çıkıyor. Söz konusu hastanede 3 ay içinde 48 hasta yaşamını yitirdi.
02.10.2016
İsrail Gazze Arasında Sıcak Saatler Yaşandı
İsrail Ordusuna bağlı savaş uçakları Gazze'nin bazı bölgelerine karşı hava harekatı yapmaya devam ediyor, küresel anlamda tepkiler ise gelmeye devam ediyor.
22.08.2016
ABD O Uçağı Düşürdü
Suriye' Deir Ez-Zor kentinde, ABD'ye ait insansız hava aracını düşürdü. ABD öncülüğünde koalisyon savaş uçakları, geçtiğimiz günde aynı bölgede Esed rejimini vurmuştu sonra da, "Yanlışlıkla vurduk" açıklamasını yapılmıştı.
19.09.2016
Tarihi Barış Anlaşması İmzalandı 52 Senelik Savaş Sona Erdi
Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) ile Kolombiya Hükümeti arasında 52 sene sonra savaş sona erdiren "tarihi" nitelikte bir barış anlaşması Küba'da yapıldı.
25.08.2016
CIA Başkanı: Çok Önemli Açıklamada Bulundu
ABD'nin istihbarat teşkilatı CIA Başkanı John Brennan, Irak ve Suriye' devlet yapısı telafi edilemeyecek şekilde bozulmuş olabileceğini söyledi.
09.09.2016
DAEŞ'e Ait O Yerler Tek Tek İmha Edildi
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında bugün, DAEŞ unsurların karargah olarak kullanmış olduğu 3 bina ve örgüte ait bir silahlı araç hava harekatıyla imhası yapıldı. Kantara, Eş Şehid, El Humran ve Taşlıhüyük'te kontrolü sağlanmış oldu.
08.09.2016