Düzce'de feci kaza! Otobüs TIR'a çarptı: 1 ölü, 10 yaralı
Düzce TEM Kaynaşlı'da bir otobüs tuğla yüklü TIR'a arkadan çarpması sonucunda 1 ölü, 10 yaralı bulunmakta.

11 Kasim 2016 - 03:13:48

Çıktı Al

Yorum (0)

Düzce'de yaşanan feci trafik kazasında gelen bilgilere göre 1 ölü, 10 yaralı bulunmakta. Kaza TEM Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde meydana geldi. Bir otobüs park halinde bulunan TIR’a arkadan çarpması sonucunda yaşanan kazada 1 kişi öldü, 10 kişi ise yaralandı. Yaralılar tedavi için çevre hastanelere sevk edildi.
Yaşanan korkunç trafik kaza ile ilgili gelen bilgilere göre, Kaza TEM otoyolu Düzce bölümünde yaşandığı, Siirt’ten İstanbul’a gitmekte olan Rıdvan Erol tarafından kullanılan 50 DK 539 plakalı yolcu otobüsü dinlenme tesisinden çıkıp TEM otoyoluna giriş yaptığı esnada yol kenarında arıza şeridi üzerinde park halinde bulunan Zafer Güngör tarafından kullanılan 38 YC 381 plakalı TIR’a arkadan çarptı.
Korkunç kazada otobüsün ön bölümünde yolculuk yapan oturan bir yolcu ile otobüs şoförü sıkıştı. Kazanın ihbar edilmesi sonrasında olay yerine hızlıca gelen Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri önce yaralı yolcuyu daha sonra şoför Rıdvan Erol’u sıkıştıkları bölümden çıkardı. Yolcu otobüsünün şoförü Rıdvan Erol olay yerinde hayatını kaybederken, kazada otobüste bulunan 10 yolcu çeşitli biçimlerde kazadan yaralı olarak kurtuldu.
Kaza sonrasında olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulans ile yaralılar 112 acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce’deki çeşitli hastanelere sevk edildi. 
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Gaziantep’te Hain Saldırı 30 Şahıs Yaşamını Yitirdi
Gaziantep'te bir düğüne yapılan bombalı saldırıda yaşamını yitirenler sayısı 30'a çıktı.
21.08.2016
Fetö Operasyonu O Kurumada Uzandı
KONYA' Fetullah Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması' (FETO/PDY) yönelik yapılan operasyonda örgüte üye olan 3'ü bayan olmak üzere 13 infaz koruma memuru gözaltına alındı.
29.09.2016
Dev Sevkiyat O Bölgede Yapılıyor
Gaziantep' 106'ncı Topçu Alay Komutanlığında askeri malzeme, Adana 6. Kolordu Komutanlığı'na gönderiliyor.
22.09.2016
Cinnet Geçirdi Önüne Geleni Katletti
Çanakkale'nin Bayram iç İlçesinde, kayın validesi 100 yaşında Zehra Şimşek’i boğazını keserek öldüren 54 yaşında Naciye Şimşek, peşinden başka bir bıçak ile bileklerini keserek intihar etti.
20.09.2016
Acılı Anne Yürekleri Dağladı
Antalya'da balkondan oda penceresine geçmek isteyen 16 yaşında Yasin Manastır, 3’üncü kattan aşağıya düşerek yaşamını yitirdi. Sinir krizi geçiren anne Nurhan Manastır, "Ne olur ’Şaka yaptım’ de" diyerek göz yaşına boğuldu.
16.09.2016
Cep Telefonu Otomobilin İçinde İnfilak Etti Ve...
Konya’ Beyşehir ilçesinde arabanın koltuğunda unutulan cep telefonu patlaması neticesi çıktığı ileri sürülen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
13.09.2016