Adana'da Bir Fuhuş Çetesi Daha Yakalandı
Adana'da, kendilerini hemşire olarak gösterip 3 bin lira para isteyen fuhuş şebekesi yapılan operasyonda, 3 bayan gözaltına alındı.

11 Eylül 2016 - 09:27:12

Çıktı Al

Yorum (0)

Olay Seyhan ilçesine bağlı Yenibaraj Mahallesi'nde gerçekleşti.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri "Duygu" adlı bir bayanın iki hemşireye fuhuş yaptırdığı bilgisini aldı.

Polis bu bilgi doğrultusunda müşteri kılığına girdi ve bayana ulaştı. 

Bayan telefonda polise bir kafe adresi verdi. Polis buraya gelerek yaptığı görüşmede bayan, müşteri zannettiği polise, "Elimde iki tane hemşire var.

Her türlü fanteziye açık, ancak 3 bin lira para alırım. Polis teklifi kabul etti bayan polise adres verdi. Polis ile birlikte bayan verilen adrese gitti.

Polis burada iki bayan görünce "Duygu" adlı bayana daha önceden seri numarası alınmış 3 bin lira verdi. Bir süre sonra ise polis kimliğini çıkartarak gözaltı yaptı.

Polis 3 bayanı emniyete getirip sorguya aldığında "Duygu" lakaplı bayanın asıl adı Durdu B. (32) olduğu diğer iki bayanın ise Neşe Ç. (30) ile Evrim B. (30) olduğu öğrenildi.

Polis, önce Neşe Ç. ile Evrim B.'nin ifadelerini aldı. Genç bayanların ifadelerinde işsiz ve evli oldukları, çocuklarına bakabilmek için fuhuş yaptıklarını söyledikleri öğrenildi.

Polis bu bayanların ifadelerini aldıktan sonra serbest bıraktı. Durdu B. ise ifadesinde kocasından yeni ayrıldığını, çocukları olduğunu, onlara bakabilmek ve okutabilmek için hem fuhuş yaptığını hem de yaptırdığını, müşterilere de elinde hemşire olduğunu söyleyerek fiyat yükselttiğini söylediği ileri sürüldü.

Durdu B. ifadesinin peşinden "fuhşa aracılık, yer temin etmek ve teşvik etmek" suçlamasıyla adliyeye gönderildi. Durdu B.'ye adli kontrol şartı uygulandı.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
O İlde Korkutan Deprem Meydana Geldi
Kütahya'nın Simav ilçesinde 3,8 büyüklüğünde bir deprem oldu.
16.09.2016
Diyarbakır'daki O Saldırıda 2 PKK'lı Yakalandı
Diyarbakır'da PKK, Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyonuna yönelik bomba yüklü araçla yapılan saldırıda 2 PKK'LI yakalandı.
19.08.2016
PKK Katliam Araçlarını Bakın Nerede Saklamış
PKK’nın hazırladığı bombalı arabalar Cudi Dağında ormanlık yerde sakladığı ortaya çıktı. Yapılan operasyonda park halinde katliam arabaları imhası yapıldı.
11.09.2016
Hakkâri’de PKK Saldırısı
Hakkari' Çukurca ilçesi PKK saldırısında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren şehit uzman çavuş Yavuz Mete'nin (26) Bursa'nın İnegöl ilçesinde baba evine ateş düştü.
08.09.2016
Çalıların Arasından Çıkan İşte O Mayınlar
Hakkari Şemdinli Ortaklar bölgesinde çalılar arasına saklanan halde PKK'ya ait 41 adet anti-personel mayın ortaya çıkarıldı.
22.09.2016
Bitlis'te PKK Operasyonu Yapıldı
Bitlis merkez ve ilçeleri olmak üzere yapılan PKK operasyonunda gözaltına alınan 47 zanlıdan emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye gönderildi 17'si tutuklandı, 8'i adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
07.09.2016