ABD'nin yeni başkanı Trump, Gülen’i iade edecek mi ?
ABD'nin yeni başkanı Trump Fethullah Gülen'i iade edecek mi?

09 Kasim 2016 - 09:01:07

Çıktı Al

Yorum (0)

ABD’de halk yeni başkanını seçti. Demokratik Partili Hillary Clinton ile Cumhuriyetçi Partili Donald Trump arasındaki çekişmeli geçen başkanlık yarışmasının sonuçlanmasıyla sona erdi. 2016 ABD başkanlık seçiminin galibi Donald Trump oldu.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Anadolu Ajansı’ndan Selçuk Acar kişisel sosyal medya hesabından Fetullah Gülen ile ilgili şaşırtıcı bir paylaşım yaptı. Selçuk Acar yayınladığı mesajda Donald Trump’ın Savunma Bakanı adayıyla görüştüğünü söyleyerek “FETÖ’nün iadesinden yanaydı” bilgisini sosyal medya hesabından yayınladı.

FETÖ’cüler Clinton’nın yanaydı
2016 ABD Başkanlık kampanyaları sürecinde FETÖ'cüler Clinton’ın yürüttüğü kampanyalara büyük bağışlar yaptığı ortaya çıkmıştı ve bu sebeple başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton’ı destekleyen FETÖ’cülerin iade sürecinin askıya alınması konusunda beklenti içinde oldukları iddia edilmişti.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
İran Öyle Bir Şey Söyledi ki...
İran Savunma Bakanı Hüseyin Dehkan, ülkenin batısında Hemedan üssü Rus uçakların kullanımına açılması gizli kalması gerektiğini ancak Moskova'nın buna uymadığını açıkladı.
22.08.2016
Dünyanın En Büyük İncisi Fiyatı İse?
Filipinler'de olan ve dünyanın yeni en büyük incisi olarak rekor kıran inci görenleri hayretler içinde kaldı.
23.08.2016
Bu İtiraf Tarihe Geçer Kritik Durumdayız
İngiltere’ birlikten ayrılması peşinden Slovakya’nın Başkenti Bratislava’da yapılacak AB liderler zirveden önce konuşan Almanya Başbakanı Angela Merkel, birliğin kritik bir durumda olduğu söyledi.
16.09.2016
Araçtan Çıkanlar Şoke Etti Fransa’da Terör Alarmı
Başkent Paris'de bırakılmış bir araçta 6 mutfak tüpü görüldü.
07.09.2016
ABD O Uçağı Düşürdü
Suriye' Deir Ez-Zor kentinde, ABD'ye ait insansız hava aracını düşürdü. ABD öncülüğünde koalisyon savaş uçakları, geçtiğimiz günde aynı bölgede Esed rejimini vurmuştu sonra da, "Yanlışlıkla vurduk" açıklamasını yapılmıştı.
19.09.2016
Tarihi Barış Anlaşması İmzalandı 52 Senelik Savaş Sona Erdi
Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) ile Kolombiya Hükümeti arasında 52 sene sonra savaş sona erdiren "tarihi" nitelikte bir barış anlaşması Küba'da yapıldı.
25.08.2016