Ankara'da polis gazla karşılık verdi
Ankara Polisi, Ulus Metro istasyonundan yürüyerek alana girmek isteyen grupların geçişine izin vermedi. Polis yürüyüşte bulunanlara gazla karşılık verdi.

10 Ekim 2016 - 04:21:01

Çıktı Al

Yorum (0)

10 Ekim Ankara Katliamı’nın 1. yıldönümü için Ankara Tren Garı önünde düzenlenecek anma öncesi Ankara Polisi yürüyüş yollarına barikat kurdu. Polis, Ulus Metro istasyonundan yürüyerek alana girmek isteyen grupların geçişine izin vermezken, tepki göstererek yürüyüşte bulunanlara gazla saldırdı.

Sadece katliamda yaşamını yitirenlerin ailelerinin alana alınacağını bildiren emniyet görevlileri ile katliam anmasına katılmak isteyenler arasında tartışma çıktı.

100’den fazla insanın yaşamını yitirmesine neden olan saldırılar, Cumhuriyet tarihinin en büyük bombalı saldırısı olarak bilinmektedir. Saldırının hedefinde, ‘Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi’ vardı. Saldırının ardından da yaralılara müdahale etmek isteyenlere polis gazla karşılık vermişti.

Diğer yandan Bursa'da da anmaya izin verilmedi. 29 kişi gözaltına alındı. 

YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Başbakan Yıldırım Açık Ve Net Konuştu
Başbakan Binali Yıldırım, Cizre'de PKK saldırısıyla ilgili konuşma yaptı, "Hiçbir PKK örgütü Türkiye Cumhuriyeti'ni esir alamaz. Bildiklerini arkalarına koymasınlar" dedi. Yıldırım, "Kurtuluş Savaşı'nda gazinin söylediği gibi ya istiklâl ya ölüm" ifadesini söyledi.
26.08.2016
Diyarbakır'da Hangi Mahalleye Sokağa Çıkma Yasağı Geldi
Hani, Lice ve Kocaköy ilçesine bağlı 13 mahalleye yasak geldi nedeni ise, PKK'ya yapılacak operasyon. Operasyonda üst düzey PKK yöneticilerin olduğu bölgelere asker ve özel harekat girmiş olacak, uçaksavar mevzileri ise vurulacak.
09.09.2016
35 ilde FETÖ operasyonu !
İstanbul merkezli 35 ilde FET֒ye yönelik başlatılan operasyonda 166 kişi hakkında gözaltı kararı alındı.
07.10.2016
Bulgaristan vatandaşlarımızın dikkatine...!
Bulgaristan vatandaşlarımızın dikkatine...!
22.03.2023
O Bölgede Orman Yangını Çıktı
Bitlis'in Adilcevaz İlçesi'nde çam fidanların olduğu ormanlık yerde çıkan yangında 250 hektarlık arazi yanarak kül oldu.
22.08.2016
Profesyonel Bir Ressamla Çalışmaya Değer Olmasının 5 Nedeni
Profesyonel Bir Ressamla Çalışmaya Değer Olmasının 5 Nedeni
28.02.2023