Başbakan Binali Yıldırım Çok Sert Konuştu
PKK'ile mücadele kararlılık mesajları damga vurdu Bayram mesajları Başbakan Binali Yıldırım' mesajı da eklendi. Yıldırım, PKK bitene kadar mücadelemiz devam edecektir.

11 Eylül 2016 - 07:09:03

Çıktı Al

Yorum (0)

Başbakan Binali Yıldırım Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Halkın ve tüm İslam alemin Bayramını tebrik eden Başbakan Yıldırım' mesajında PKK ile mücadele kararlılık ve birlik beraberlik vurgusu vardı. İşte Yıldırım'ın açıklamasından öne çıkanlar:

Herkes şundan emin olsun, ihanet şebekeleri, saçtıkları nifak tohumları böyle yekvücut olmuş bir milletin bütünlüğüne asla halel getiremeyecekler.

İhtilaf ve gerilim alanlarını derinleştirmeye çalışanlara karşı milletçe kardeşlik ve adaletten yana olacak, bizi tek millet haline getiren kutlu değerlere dört elle sarılmaktan vazgeçmeyeceğiz.

Birliğimize kasteden, gücümüzü kırmak isteyen bütün o kirli oyunlar beyhudedir. Allah'ın izniyle hiçbir ihanet şebekesi bu milletin.

PKK mücadele kararlılığımızı kimsenin kırmasına izin vermeyiz. PKK bitene kadar mücadelemiz devam edecektir.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Tam 40 Bin Öğretmen Yer Değiştirmiş Olacak
15 Temmuz darbe girişimin ertesinde 28 bin öğretmen ihraç yapılırken, yaklaşık 20 bin öğretmen de soruşturmalarla açığa alındı. İşte o öğretmenlerin oluşturduğu açığı kapatmak için o formül bulundu.
22.09.2016
Askerlik yoklaması e-devletten yapılabilecek
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) askerlik yoklaması ve sağlık muayenesi gibi askerlik durumu ile ilgili belgelerin alınma gibi işlemlerin e-devletten yapılabileceğini duyurdu. Buna göre askerlik sağlık muayeneleri artık aile hekimliklerinde yapılacak.
02.11.2016
İstanbul'da 10 İlçede Elektrik Kesintisi
Boğaziçi Dağıtım AŞ tarafından yapılan açıklamada 10 ilçede 16 Kasım Çarşamba günü elektrik verilemeyeceği belirtildi.
14.11.2016
Korsan Servislerine Aman Dikkat
TESK Genel Başkanı Palandöken:"Kesinlikle korsan ve personel olmayan servis aracında uzak olmalı.
13.09.2016
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde İntihar Girişimi
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden intihar etmek isteyen vatandaş yürekleri ağza getirdi. 2 saat kadar süren ikna çalışmaları ile ikna edilen vatandaş kurtarıldı.
06.10.2016
Nahçıvan'da Tıp Okumak
Nahçıvan'da Tıp Okumak
05.10.2022