Ələmdar Manafov : Aşk' adlı son single ile büyük başarı yakaladı.
Aşk adlı son single çalışması ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Ələmdar Manafov, yeni şarkısı için kolları sıvadı.

16 Ocak 2023 - 12:47:15

Çıktı Al

Yorum (0)


Ələmdar Manafov, hit şarkıların bestecisi Ersay Üner'in kapısını çalmış. Geçtiğimiz günlerde bir araya gelme konusunda ikna etmeye başaran Azerbaycanlı şarkıcı Ələmdar Manafovseçimini doğru yaptığını Ersay üner ile çalışmak çok istediğini belirtti. İzmir, Antalya, Kıbrıs, başta olmak üzere haftanın 5-6 günü konserler veren Ələmdar Manafov, Üner'den alacağı şarkının altyapısı için önümüzdeki günlerde stüdyoya buluşacaklarını belirtti.
Üner gibi değerli bir müzik adamı ile çalışacağı için sabırsızlandığını belirten Ələmdar Manafov, "Yeni şarkımı müzikseverlerle paylaşmaya çok az kaldı. Çok heyecanlıyım. Ersay'la çalışmak benim için gurur verici olacak. Müzikseverler şarkıya bayılacak" dedi.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Başbakan Binali Yıldırım Çok Sert Konuştu
PKK'ile mücadele kararlılık mesajları damga vurdu Bayram mesajları Başbakan Binali Yıldırım' mesajı da eklendi. Yıldırım, PKK bitene kadar mücadelemiz devam edecektir.
11.09.2016
O Belediye Başkanı'da FETÖ'cü Çıktı Şimdi İse Cezaevinde
FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Giresun'un Çamoluk İlçe Belediye Başkanı Savaş Akar çeşme çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.
26.08.2016
Konya'da 20 Pilot Daha Tutuklandı!
15 Temmuz darbe girişimi sonrası Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı'na düzenlenen operasyonda 20 pilot daha tutuklandı.
07.11.2016
Uyarı tabelası olmayan yerlerde kesilen ceza iptal edildi
CHP Beyağaç İlçe Başkanı Salih Gündoğdu, uyarı tabelası olmayan bir yolda radar cezası gelince mahkemeye başvurdu ve mahkeme haklı bulunca cezası iptal edildi.
08.11.2016
Diyarbakır'da Büyük Operasyon Başladı
Diyarbakır'dan gelen haberlere göre dün ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından büyük operasyon başlatıldı. Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında devam eden operasyonda PKK'ya bir darbe daha vurulması hedeflenmekte.
14.11.2016
Binali Yıldırım'dan Suriye mesajı
Başbakan yabancı basın mensuplarına Türkiye'nin Suriye'de daha etkili olacacağını söyledi, Esad'ın durumuyla ilgili görüşünü anlattı.
20.08.2016