Mardin'de Kaymakalık Binasında patlama meydana geldi
Mardin'in Derik İlçesi’nde öğle saatlerinde Kaymakamlık binasında büyük bir patlama meydana geldi.

10 Kasim 2016 - 05:30:36

Çıktı Al

Yorum (0)

Bilgilere göre Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk ile 2’si polis 4 kişi yaralandı.

Terör örgütü PKK’nın ’canlı bomba’ eylemi olan saldırı saat 12.10’da, Kaymakam Muhammet Safitürk’ün makam odası önünde meydana geldi. Patlamanın hemen ardından Kaymakamlık binasına çok sayıda güvenlik görevlisi ve sağlık ekipler sevk edildi. 

Saldırıda, Derik Belediyesi’ne eylül ayında kayyum olarak da atanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk ile 2 koruma polisi ve orada bulunan 2 vatandaş yaralandı. Yaralılar Derik ve Kızıltepe’deki devlet hastanelerine götürülerek tedavi altına alındı.

Güvenlik güçleri çevredeki tüm yolları kapatarak operasyon başlattı.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Ünlü Kolejin Tamamı Satıldı
Büyük bir hızla büyüyüp, güçlenen Doğa Okulların satışı dün yapıldı.
21.08.2016
TBMM Başkanı Kahraman Bayram İçin Ne Söyledi
TBMM Başkanı Kahraman, "El ele, Gönül Gönül'e vererek, yaşadığımız bu güzel vatanda en büyük zenginliğimiz, farklılıklarımız, barış ve huzur içinde bir arada yaşayabilmemizdir.
11.09.2016
TSK PKK'ya Ağır Darbe İndiriyor
Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkari' Yüksekova ilçesi Dağlıca İki yaka kırsalına yapılan hava harekatında, bölgede tespit yapılan bir sabit üç dinamik hedef imhası yapıldı 7 PKK'lı ise tesirsiz hale getirildi.
13.09.2016
Başbakan Yıldırım Açık Ve Net Konuştu
Başbakan Binali Yıldırım, Cizre'de PKK saldırısıyla ilgili konuşma yaptı, "Hiçbir PKK örgütü Türkiye Cumhuriyeti'ni esir alamaz. Bildiklerini arkalarına koymasınlar" dedi. Yıldırım, "Kurtuluş Savaşı'nda gazinin söylediği gibi ya istiklâl ya ölüm" ifadesini söyledi.
26.08.2016
Markanızı Tanıtmanın Etkili Yolu
Markanızı Tanıtmanın Etkili Yolu
19.12.2023
O Soruşturmada 38 Tutuklama
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından CHP Antalya Milletvekili Baykal ve bazı eski MHP'li milletvekillerine ait olduğu iddia edilen görüntülere ilişkin soruşturmada 38 şahıs tutuklandı.
23.08.2016