Putin sert açıklama yaptı
Putin'nin açıklamasında, Rus ordusu kimseyi tehdit etmediğini kaydederek, “Bunun altını çizmek isterim, herkes duysun” dedi.

12 Kasim 2016 - 17:33:19

Çıktı Al

Yorum (0)

Vladimir Putin, Yaroslavl kentinde bulunan Avtodizel fabrikasını ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. Burada işçilere seslendi. Açıklamada Rus ordusunun kimseyi tehdit etmediğini belirterek, “Bunun altını çizmek isterim, herkes duysun” olarak konuştu. Putin, ordunun hem ülkesinin hem de vatandaşlarının güvenliğini korumak için gerekli olduğunu kaydetti. Ani denetimlerin zaman zaman partnerleri tedirgin ettiğini sözlerine ekleyen Putin, “onlar tatbikat yaparken tedirgin olmuyoruz. Onlar neden sinirleniyor” açıklamasını yaptı.
“Biz kimseyi tehdit etmiyoruz” diyen Putin, “Dünyanın en büyük arazisine sahibiz, bunu daha önce de söylemiştim. Ülkemizin ve halkımızın güvenliğini sağlamamamız gerekmektedir. Ordumuz bunu yapacak güçte ve onu geliştirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Araçtan Çıkanlar Şoke Etti Fransa’da Terör Alarmı
Başkent Paris'de bırakılmış bir araçta 6 mutfak tüpü görüldü.
07.09.2016
DAEŞ'e Ait O Yerler Tek Tek İmha Edildi
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında bugün, DAEŞ unsurların karargah olarak kullanmış olduğu 3 bina ve örgüte ait bir silahlı araç hava harekatıyla imhası yapıldı. Kantara, Eş Şehid, El Humran ve Taşlıhüyük'te kontrolü sağlanmış oldu.
08.09.2016
İran O Sessizliğini Bozdu Ve...
Türkiye' sınır ötesi harekâtı Fırat Kalkanı için ilk resmi açıklama yapan Tahran yönetimi, operasyon Şam rejimiyle koordineli yürütülmesini istedi.
26.08.2016
İki Ülke Arasında Gerilim Giderek Artıyor
Suriye'de yaşanan iç savaş tablo hiç beklenmediği kadar karanlık. Rejim güçleri Rusya'nın hava saldırıları yardımıyla Halep kentine yönelik yapılan operasyonda, ABD' Moskova Yönetimi' çok sert tepki geldi.
29.09.2016
Rusya'dan Ani Karar! Ordu Harekete Geçti
Ordu birlikleri, Putin'in talimatıyla savaş hazırlığın denetlenmesi ülke merkez, güney ve batı bölgelerinde denetime geçti.
25.08.2016
O Ülkede Seri Katil Kabusu Yaşanıyor
Japonya’nın Yokohoma kentinde Oguchi Hastanesinde çok tuhaf bir olay yaşandı. İki yaşlı hasta iki gün arayla aynı şekilde ölmesi hastane çalışanları birinin seri katil olabileceği ihtimali ortaya çıkıyor. Söz konusu hastanede 3 ay içinde 48 hasta yaşamını yitirdi.
02.10.2016