O Talepler Reddedildi
FET֒ darbe girişimine katıldı ve daha sonra Yunanistan'a kaçarak siyasi sığınma talebinde bulunan 8 askerden 3’ünün başvurusu, siyasi iltica komisyon tarafından reddedildi.

22 Eylül 2016 - 04:00:23

Çıktı Al

Yorum (0)

5 darbeci asker ise  önümüzde hafta yeniden mülakata alınarak siyasi sığınma talepleri değerlendirilmesi yapılarak.

Sığınma taleplerin kabul edilmemesi durumunda bir üst komisyona itiraz yapacaklar. Askerler, kendilerini ‘orduda her tür İslamcı kontrole karşı çıkan laik Kemalistler’ olarak tanımlayarak Türkiye’ye gönderilirsek işkence göreceğiz. 

10 Türk kaçmış

2’si bayan 6’sı çocuk toplam 10 Türk vatandaşı, Marmaris’ten satın aldıkları 8 metrelik yat ile yasa dışı yollardan Yunanistan’ın Rodos Adası’na gitti.

Gözaltına alınan 10 şahıs, aynı gün akşam gönderildikleri adliyede tutuklandı. Tutuklanan 10 şahısın pasaport ve ABD vizelerin de olduğu sığınma talebinde bulundukları öğrenildi. 

YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
O Soruşturmada 38 Tutuklama
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından CHP Antalya Milletvekili Baykal ve bazı eski MHP'li milletvekillerine ait olduğu iddia edilen görüntülere ilişkin soruşturmada 38 şahıs tutuklandı.
23.08.2016
Ankara'da polis gazla karşılık verdi
Ankara Polisi, Ulus Metro istasyonundan yürüyerek alana girmek isteyen grupların geçişine izin vermedi. Polis yürüyüşte bulunanlara gazla karşılık verdi.
10.10.2016
Çukurca’da Teröristler Etkisiz Hale Getirildi!
Kuzey Irak ve Çukurca’da düzenlenen hava saldırısında üç terörist öldürüldü.
06.10.2016
Kış Saati Uygulaması Sona mı Erdi?
Yaz saati uygulaması devam etmesi öngören karar Resmi Gazete'de yayımlanmış oldu.
08.09.2016
Gaziantep Saldırısı Sonrası Türkiye?ye Kritik Ziyaret!
Gaziantep'te IŞİD saldırısı sonrası kritik bir ziyaret yapmış olacak. Irak Kürt Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani yarın Türkiye'ye geliyor.
22.08.2016
O Savcı Ceza Evinde Ölü Bulundu
15 Temmuz darbe girişimin peşinden yapılan soruşturma kapsamında FET֒den tutuklanan Cumhuriyet Savcısı 47 yaşında Seyfettin Yiğit, cezaevi tuvaletinde iple asılmış olarak görüldü.
16.09.2016