E 5'te Feci Kaza Ölü Ve Yaralılar Var
E-5 Karayolu Bahçelievler mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybedip kontrolden çıkan araç sürücüsü Büyükşehir Belediyesine ait temizlik aracına çarptı. Meydana gelen kazada araçta olan 1 şahıs yaşamını yitirirken aynı araçta olan 4 şahıs ise yaralandı.

02 Ekim 2016 - 03:03:40

Çıktı Al

Yorum (0)

Kaza, E-5 Karayolu Bahçelievler mevkii Bakırköy istikametinde saat 05.00 de meydana geldi.

Hilal Şansal yönetiminde 34 FP 9944 plakalı araç kontrolden çıktı önce sağ şeritte seyir halinde 34 FCR 78 plakalı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait bariyer yıkama aracına daha sonra yol kenarında bariyerlere çarptı.

Kazada aracın sağ arka koltuğunda oturan Özgür Köse araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye sağlık ve polis ekipleri geldi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan Özgür Köse’yi sıkıştığı yerden çıkarttı. Sağlık ekiplerin tüm müdahalelerine rağmen Köse, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Araçta olan Kadir Kurt, Yeşim Üshün, Onur Kasıroğlu ve sürücü Hilal Şansal olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslara konularak Bakırköy Doktor Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Temizlik aracın şoförü ise kazayı yara almadan kurtuldu. Olay yerinde yaşamını yitiren Özgür Köse’nin cenazesi ise otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi Kaza sebebiyle E-5 Karayolu Bakırköy istikameti bir zaman trafiğe kapalı kaldı trafik yan yoldan sağlandı.

Bu sebeple, yan yolda uzun araç kuyruğu oldu. Kazaya karışan araç çekiciyle kaldırılmasıyla yol trafiğe yeniden açıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Ünlü Restoranda Çatışma Çıktı Yaralılar Var
Beyoğlu Sütlüce'de olan ünlü restorana arabayla gelen şahıs yada şahıslar arabadan ateş ederek dükkan sahibini ve bir çalışanı vurarak olay yerinden uzaklaştı.
11.09.2016
İstanbul Emniyet Müdürlüğünde Deprem
Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında aralarında emniyet müdürü ve amirlerin de olduğu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 95 polis görevden uzaklaştırıldı.
22.08.2016
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Atandı
DİYARBAKIR Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak'ın tutuklanmasıyla, İçişleri Bakanlığı tarafından yerine kayyum olarak Ankara'nın Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla atandı.
02.11.2016
Yazar Aylin Akça Kimdir?
Yazar Aylin Akça Kimdir?
07.08.2023
Adana’da 1 Polis Şehit Oldu!
Adana’da PKK yandaşlarının yaptığı eylemde açılan ateşle ağır yaralanan 1 polis memuru şehit oldu.
06.11.2016
Sosyal Medya Fenomeni Simay Duygun
Sosyal Medya Fenomeni Simay Duygun
23.04.2023