Dilencilerin Üzerinden Bakın Ne Çıktı
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesi'nde zabıta ekiplerin tarafından yakalanan ve dilenmek için Adana'dan geldikleri tespiti yapılan Suriyeli dilencilerin üzerinde hangi günlerde nerelerin kalabalık olduğu yazılı not defteri ile 200 lira çıktı.

19 Agustos 2016 - 14:45:16

Çıktı Al

Yorum (0)

Süleymanpaşa Belediyesi zabıta ekipleri kentin farklı noktalarında dilencilik yapan şahıslara yönelik uygulama yaptı.
Zabıta araçlarıyla alınan 5 dilenci Sahil Zabıta Merkezi'ne götürüldü. Burada üzerleri aranan dilencilerde 200 lira ve üzerinden not defteri çıktı. Defteri kontrol eden zabıta ekipleri sayfalarında dilencilerin hangi günlerde hangi mevkilerin kalabalık olduğunu, hangi gün hangi ilçelerde halk pazarı kurulduğuna kadar detaylı bilgiler vardı ve program yaptıkları belirledi. Dilenciler parayı dilenerek kazandıklarını söyledi.
KABAHATLER KANUNUNDAN İŞLEM YAPILDI
Süleymanpaşa Belediyesi zabıta ekipleri tarafından yakalanan dilenciler hakkında Kabahatler Kanunun 33'üncü maddesi gereğince işlem yapıldı. paralara ise el konuldu.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Otomobil Elektrik Direğine Çarptı ve...
Ankara'da meydana gelen trafik kazasında, aydınlatma direğine çarpan araba ikiye bölündü. Kazada 1 şahıs yaşamını yitirdi, 2 şahıs ise yaralandı.
22.08.2016
Meteoroloji Uyardı ! Dikkat O İllere Sağanak Geliyor
Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelin de az bulutlu ve açık, zamanla batı bölgelerin de parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerin de ise Marmara'nın batısı ve Ege ile gece saatinden ise İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Isparta ve Burdur çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı görülüyor.
19.09.2016
Sevilen sanatçı Naşide Göktürk yaşamını yitirdi
Epey bir zamandır akciğer ve pankreas kanseriyle savaşan sevilen sanatçı Naşide Göktürk yaşamını yitirdi.
30.08.2016
Kocasını Boşadı Otobüs Şoförü Oldu
Manisa’da eşinden ayrıldıktan sonra hayata bağlanmak için servis şoförü oldu 2 çocuk annesi, 44 yaşında olan Fatma Güngör, eşinden ayrıldıktan sonra halk otobüsü şoförü oldu.
14.09.2016
Ünlü Oyuncudan Acı Haber Geldi
Trafik kazası geçiren ünlü oyuncu İsrafil Köse, kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tutuluyordu beyin ölümünü gerçekleştiği öğrenildi.
22.08.2016
Amerika Dil Eğitimi Nasıl Alınır?
Amerika Dil Eğitimi Nasıl Alınır?
01.04.2019