Bursa'da FETÖ için operasyon başlatıldı!
Bursa'da FETÖ'nün kamu görevlilerinin atanmasından sorumlu imamı olan ve Yunanistan'a kaçmak isteyen İdris Ç. bottan düşünce yakalandı. Aralarında bulunan 12 kişininde adliyeye sevk edildi.

11 Kasim 2016 - 03:05:13

Çıktı Al

Yorum (0)

Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ PDY soruşturması kapsamında 3 ayrı dosya ile ilgili 12 kişiyi gözaltına aldı.

FETÖ'nün Bursa imamı olan İdris Ç. Aydın'ın Didim ilçesinde Suriyeli mültecilerle birlikte Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçmak isterken yakalandı. Bottan düşen ve yüzerek kıyıya giden İdris Ç. durumundan şüphelenen polisler yakaladı.

Sorgusu tamamlanan İdris Ç. ile birlikte, bir Bylock kullanıcısı, 10'u da Bursa Özel Yurtlar Derneği (BÖYDER) yöneticisi 12 kişi sabah saatlerinde Polisler tarafından adliyeye sevk edildi.

FETÖ/PDY'nin Bursa'daki kamu görevlilerinin atanmasından sorumlu imamı olduğu belirtilen İdris Ç, geçen yıl Şubat ayında örgüt imamlarına yönelik operasyon kapsamında gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmıştı. Bursa Cumhuriyet Savcılığı, 15 Temmuz başarısız darbe girişiminin sonra İdris Ç. hakkında yeniden yakalama kararı çıkartmıştı.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
O Bölgede PKK’lılar Köşeye Sıkıştırıldı
Siirt’ Eruh ve Pervari ilçeler kırsalında tespiti yapılan yaklaşık 40 PKK'lıya yönelik dün başlayan geniş çaplı operasyon devam ediyor. Yer yer silah seslerin olduğu bölgede, 20’ye yakın PKK'lı kıstırıldığı öğrenildi.
22.09.2016
Bitlis'te PKK Operasyonu Yapıldı
Bitlis merkez ve ilçeleri olmak üzere yapılan PKK operasyonunda gözaltına alınan 47 zanlıdan emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye gönderildi 17'si tutuklandı, 8'i adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
07.09.2016
Belediyelere Operasyon Yapılıyor
İçişleri Bakanlığı tarafından kayyum atanan belediyelere operasyon yapılıyor.
11.09.2016
Fetö Operasyonu O Kurumada Uzandı
KONYA' Fetullah Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması' (FETO/PDY) yönelik yapılan operasyonda örgüte üye olan 3'ü bayan olmak üzere 13 infaz koruma memuru gözaltına alındı.
29.09.2016
Yine Ciğerlerimiz Yanıyor
Muğla'nın Yatağan İlçesinde ormanlık yerde, yangın çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale yapılıyor.
09.09.2016
PKK O Bölgede Saldırı Yaptı 1 Şehit Var
Hakkari Çukurca Dağbaşı mevkiinde PKK'lılar yaptığı saldırı neticesinde 1 asker şehit oldu, 5 asker ise yaralandı.
02.10.2016