Cem Yılmaz En Çok Hangi Ünlü Yıldıza Benziyor
Adana Büyük Şehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ı, Hollywood yıldızı Robert de Niro'ya benzettiğini, sinemaya ağırlık vermesi halinde önemli bir başarı ortaya çıkacağını söyledi. Yılmaz ise “İyi bir aktör olmaya çalışıyorum ama değilim, hobi olarak yapıyorum dedi.

23 Eylül 2016 - 10:42:45

Çıktı Al

Yorum (0)

23. Uluslararası Adana Film Festivali finalistler 'İftarlık Gazoz' filmin galası, bir alışveriş merkezin sinema salonunda yapıldı.

Galaya, yönetmen Yüksel Aksu ile filmin başrol oyuncuları Cem Yılmaz, Okan Avcı, Ümmü Putgül'ün yanı sıra yapımcılar Elif Dağdeviren ve Muzaffer Yıldırım da katıldı, filmi seyirci ile birlikte izlenildi.

Gösterim öncesi Cem Yılmaz ile sohbet yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yılmaz'ı Hollywood yıldızı Robert de Niro'ya benzeterek, ondaki starlığı ve ciddiyeti Yılmaz'da gördüğünü söyledi.

Sözlü, Yılmaz'ın sinemaya ağırlık vermesi neticesinde önemli bir başarı ortaya çıkacağını dile getirdi. Film ekibi, gösterim ertesinde seyircilerin sorularını yanıtladı.

Filmin yönetmeni Yüksel Aksu, seyirciden gelen “Adana'da film çekmeyi düşünüyor musunuz? sorusuna yönelik verdiği cevapta, bu konuda zaten Başkan Hüseyin Sözlü'ye sözü olduğunu, Toroslar'da bir Yörük filmi çekmek istediğini söyledi.

Konuşmasına esprili bir şekilde devam eden yönetmen Aksu, “Ama ekibin üç öğün yemeği ile oteli hallederseniz.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Aksu'ya her türlü desteği vermekten şeref duyacağını belirtti ve daha sonra komedyen Cem Yılmaz'a yeniden Robert de Niro benzetmesinde bulundu.

Komedyen Cem Yılmaz ise “İyi bir aktör olmaya çalışıyorum ama değilim, hobi olarak ilgileniyorum bu işle” diyerek espririyi patlatmış oldu.

Set ekibiyle çalışmaktan gerçekten çok mutlu olduğunu söyleyen ünlü komedyen Yılmaz, “Kendi filmlerimde yapma imkanı olmadığı bir alan açıyor bu tip filmler, başka tip insanlar canlandırmakla ilgili.

Amacım da şu aslında, kötü oyuncu diye bir şey olmaması gerekiyor. Oyuncu zaten iyi olmak zorunda.

Bu, bir görüntü yönetmeni 'ben bugün objektifleri getiremedim sete' demesi gibi bir şey; oyunu, kabiliyetin sete getirememe. Elimden geldiğince hikayeye hizmet etmeye çalıştım, çok güzel arkadaşlar tanıdım” dedi. 

YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Gurbetçiler Hangi Ünlü Şarkıcıyı Seçti
Almanya’nın en prestijli DAF BAMA Müzik Ödüllerin gecesinde ‘Türk Pop Müziği En İyi Erkek Sanatçısı’ seçilen Boz, hayranları sosyal medya aracılığıyla teşekkür yaptı.
29.08.2016
Rengarenk Dizisi Neden Yok? Yayından Kaldırıldı Mı?
ATV'nin sevilen dizisi Rengarenk, yayınına ara verdi. Rengarenk bu hafta yayınlanmadı. Yeni bölümün yayınlanmaması, Rengarenk neden yayınlanmadı? Dizi yayından mı kaldırıldı?
19.09.2016
Oscar Ödüllü Dram Performansları
Oscar Ödüllü Dram Performansları
11.10.2023
Tarkan'a Evlilik Yaradı Mı?
Mega Star Tarkan, önceki akşam Harbiye Açıkhava’da konser serisinin üçüncü gecesinde sahneye çıktı. Şarkıcı, evliliğin kendisine yaradığını açıkladı.
09.09.2016
ELAZIĞ HAVAALANI OTO KİRALAMA HAKKINDA
Elazığ havaalanı oto kiralama kiralama firmamızın yüksek yatırımlar sonucu oluşturulan filosu ile karşınızdayız.
19.09.2016
Usta Sanatçı Hayatını Kaybetti!
Türk operasının efsane yıldızı Leyla Demir iş 71 yaşında yaşamını yitirdi. Demir iş ismini 26 Eylül Pazartesi günü saat 11:00’de Süreyya Operasında tören yapılacak.
23.09.2016