Tem Otoyolu'nu Kullananlar Dikkat
TEM Otoyolu?nun Bolu kesiminde otoyol çıkışların İstanbul istikameti 5, Ankara istikameti 2 ve Bolu Doğu Kavşağı 3 gün ulaşıma kapalı olacaktır.

24 Agustos 2016 - 17:15:20

Çıktı Al

Yorum (0)

Bolu Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada ise şöyle, karayolları ekipleri tarafından otoyolun Bolu Doğu Kavşağın bölümünde aydınlatma direklerin değişimi yapılacaktır. Valilikten yapılan açıklamada ise şöyle: Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Kavşağı bölümünde aydınlatma direklerin değişim çalışması yapılacağından dolayı Ankara - İstanbul istikameti otoyol çıkışı 25 Ağustos ve 29 Ağustos tarihleri arasında 5 gün, İstanbul Ankara istikameti otoyol çıkışı 30 Ağustos ve 31 Ağustos tarihleri arasında 2 gün, D-100 karayolun otoyola giriş kolu (D-100'den Ankara ve İstanbul'a giden kollar) 1 Eylül ve 3 Eylül tarihleri arasında 3 gün trafiğe kapalı kalacaktır. Açıklamada ayrıca sürücülerin uyarı levhalarıyla alternatif yollara yönlendirileceğin bilgisi verildi. Sürücüler trafik işaretlerine muhakkak uyulması gerekmektedir.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
İzmir Tente Hane: İzmir'in Tente ve Pergola Uzmanı
İzmir Tente Hane: İzmir'in Tente ve Pergola Uzmanı
24.09.2023
Diyarbakır'da Hangi Mahalleye Sokağa Çıkma Yasağı Geldi
Hani, Lice ve Kocaköy ilçesine bağlı 13 mahalleye yasak geldi nedeni ise, PKK'ya yapılacak operasyon. Operasyonda üst düzey PKK yöneticilerin olduğu bölgelere asker ve özel harekat girmiş olacak, uçaksavar mevzileri ise vurulacak.
09.09.2016
Sapık fırıncıyı linç istediler!
İki erkek çocuğa tecavüz ettiği fırıncıyı mahalle sakinleri darp edip sonra benzin dökerek yakmak istediler. Ancak polis sapık fırıncıyı mahalle sakinlerinden kurtardı.
05.11.2016
FETÖ'cüler O Evde Hain Planı Yaptı
FETÖ darbe girişimin öncesi, Adil Öksüz ve darbeci askerlerin her gece toplanarak hazırlık yaptığı öğrenildi. FETÖ'cü hainlerin toplandığı ev, Çukurambar'da bulunuyor. Darbecilerin toplantılarına şahit olan apartman sakinleri, "Her gece üçer şahıs geliyor, 3 saat kalıyordu.
21.08.2016
Antalya Kepez Halı Yıkama Firması
Antalya Kepez Halı Yıkama Firması
28.04.2023
​Valorant VP Satın Al En Ucuz Fiyatlarla
​Valorant VP Satın Al En Ucuz Fiyatlarla
15.12.2023