Cep Telefonu Otomobilin İçinde İnfilak Etti Ve...
Konya’ Beyşehir ilçesinde arabanın koltuğunda unutulan cep telefonu patlaması neticesi çıktığı ileri sürülen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

13 Eylül 2016 - 04:16:13

Çıktı Al

Yorum (0)

Müftü Mahallesi BSA kanalı kenarında park halinde duran bir Arabanın yandığı ihbarı üzerine adrese polis ve itfaiye ekipleri gönderildi.

Kanal kenarında park halinde 42 K 5742 plakalı aracın yandığını gören itfaiye ekipleri, kapıları kilitli olan aracın ön camlarını kırarak yangına müdahale yaptı.

Alevler aracı tamamen sarmadan söndürüldü. Ekipler, araç içerisinde eşya ve malzemeler arabanın dışına çıkararak yangını kontrol altına aldı.

Yangın çıkış sebebi ise araştıran itfaiye ekipleri, aracın sağ ön koltuğu üzerinde yanmış bir cep telefonu görüldü. Yapılan incelemede cep telefonu patlaması neticesinde yangının çıktığı belirlendi.

Polis uzun süre plakadan belirlediği aracın sahibine ulaşmaya çalışırken, bir süre sonra arabanın sahibi aracın yanına gelerek aracını teslim aldı.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Çalıların Arasından Çıkan İşte O Mayınlar
Hakkari Şemdinli Ortaklar bölgesinde çalılar arasına saklanan halde PKK'ya ait 41 adet anti-personel mayın ortaya çıkarıldı.
22.09.2016
O Bölgede Çatışma Yaşandı
Ordu'nun Mesudiye ilçesi ormanlık yerde güvenlik güçleri ile bir grup arasında çıkan çatışmada 6 şahıs öldürüldü.
30.09.2016
Van'da Patlama! Ölü Ve Yaralılar Var!
VAN'ın Özalp İlçesi'nde askeri aracın geçiş esnasında PKK'lılar yola yerleştirdiği patlayıcı inflak etmesi neticesinde 5 asker ile 5 sivil yaralandı. Yaralanan sivillerden 1'inin hastaneye götürülürken yaşamını yitirdi.
19.08.2016
Hakkâri'de Patlama Meydana Geldi
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın geçiş esnasında meydana gelen patlamada 3 asker yaralandı.
23.08.2016
Çorum'da Deprem Meydana Geldi
Çorum İskilip ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
02.11.2016
15 aydır kayıp olan baba ve oğlunun cesedi bulundu!
Afyonkarahisar'da 15 ay önce kaybolan baba ve oğlunun cesetleri, bir oyukta bulundu.
02.11.2016