Vitaminizi Artık Bu Cihaz Ölçecek
Yeni nesil vitamin teknolojisi Newita Vitastiq ile vitamin değerleriniz artık birkaç dakikada içinde cep telefonunuzun ekranında olacak.

22 Agustos 2016 - 16:33:07

Çıktı Al

Yorum (0)

Tüm akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu olan Newita Vitastiq ile birkaç dakikada hem ağrısız hem de kan almadan bile tüm vitamin değerlerinizi öğrenebiliyorsunuz.
En ileri sağlık teknolojileri son kullanıcı ile buluşturmayı ilke edinen PharmaPlant tarafından ithal yapılan yeni nesil vitamin teknolojisi Newita Vitastiq, sağlığı teknoloji ile buluşuyor. Herkesin farklı beslenme alışkanlıklarından doğan şahısa özel vitamin ihtiyaçlarına dahil en ayrıntılı şekilde analizi yapan Newita Vitastiq, ayrıca veri tabanında yer alan tüm vitaminle ilgilide bilimsel verileri şahısa özel bir analiz ile sunmuş oluyor. Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa ülkelerinde satış rekorları kıran Vitastiq, sağlık sektöründe yarattığı bu devrim ile kullanıcıların vitamin ve mineral değerlerini istedikleri zaman, istedikleri yerde öğrenme ve beslenme alışkanlıklarını takip etme şansı veriyor. Ofiste, okulda hatta yolda bile kullanılabilen, tüm akıllı cep telefonları ve tabletlerle uyumlu olan Newita Vitastiq ile birkaç dakika içerisinde 30 adet vitamin ve mineralin ayrıntılı bir ölçümüne ulaşmak mümkün.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Google, Microsoft’u bir açığını açıkladı.
Google, Windows 10'daki bir açığı bulmasıyla Microsoft'un tepkisini çekti.
02.11.2016
Türk Sinemasının Uluslararası Alanda Tanınması
Türk Sinemasının Uluslararası Alanda Tanınması
21.10.2023
Microsoft Yine Çok Şaşırtacak
Xbox One S ile beraber konsol pazarında elini güçlendiren Microsoft, bundan sonrası için bildiğimiz konsol anlayışını değiştirmek niyetinde.
21.08.2016
Android 7.0 Nougat Güncellemesi Ne Zaman?
Android'in en son sürümü olan Android 7.0 Nougat güncellemesi sunulacağı ilk tarih ise belli oldu. Gelecek olan güncelleme Nexus modelleri için 22 Ağustos'ta olacağı duyuruldu.
21.08.2016
Whatsapp'a Yeni Gelecek Özellik Ne ?
Whatsapp,güvenlik önlemlerini dahada yükseltmeyi planlıyor. Whatsapp’a çok yakın bir zamanda yeni bir özellik daha gelecek. İşte o özellik...
15.11.2016
Facebook'a Bir Uygulama Daha Geliyor
Bugüne kadar Candy Crush, Bejeweled ve Farmville gibi popüler oyunlar ev sahipliği eden Facebook, oyun meydanında seviye atladı.
19.08.2016