Onlardan Haber Alınamıyor
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 237 gün önce kaybolan 8 yaşında Bayram Erol ve 5 yaşında Dursun Kağan Taşçı için yapılan çalışmalardan bir netice alınamadı.

22 Agustos 2016 - 14:21:03

Çıktı Al

Yorum (0)

Acılı anne Adile Erol, "Çocuğumu çok özledim" dedi. Reşadiye'nin Çermik Mahallesinde oturan Adile ve Ömer Erol çiftin çocukları Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftin çocukları Dursun Kağan, geçen sene 29 Aralık'ta saat 09.00 sıralarında evlerinden oynamak için çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Bayram ve Dursun Kağan, evlerine gelmeyince, AFAD ve jandarma ekiplerin de katılımıyla arama çalışmaları yapıldı. Aylarca yapılan tüm aramalara rağmen çocukların izine rastlanamadı.
Ölü veya diri çocuğumuzu istiyoruz
Bayram Erol'un acılı annesi Adile Erol, çocuğunun yaklaşık 9 aydan beri kayıp olduğunu söyledi. Çocukların Kelkit Çayı'nda ve bir çok noktada arandığını ancak bir netice çıkmadığını söyleyen anne Erol, "Bu çocuklar uçmadı ya elbet bir yerde. Bir bilen var ama kimse bize söylemiyor. Gören bilen varsa Allah rızası için bize söylesinler. Biz de bir haber bekliyoruz. Bu kadar feryadımızı duysunlar. Ölü veya diri biz çocuğumuzu istiyoruz. Çocuğumuzdan umudumuzu kesmedik. Çünkü hiçbir şeylerine rast gelmedik. Bir gün inşallah haber alacağız. Kaç aydır çocuğumuzun kokusunu özledik. Anne olmak çok zor, ağlamadığım bir gün yok. Çocuğumu çok özledim.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
1 Tebessüm 1 Hayat Derneği Deprem Bölgelerinde Yardım Çalışmalarına Devam Ediyor
1 Tebessüm 1 Hayat Derneği Deprem Bölgelerinde Yardım Çalışmalarına Devam Ediyor
10.03.2023
Esad' PYD'ye Ağır Darbe Yaptı
Suriye'nin kuzeyinde Haseke ilinde PKK'nın Suriye uzantısı PYD ile Beşşar Esad yönetimi arasında çatışmalar giderek tırmanıyor. Şam yönetimi, PYD'ye karşı savaş uçakların yanı sıra topçu birliklerini de kullanıyor.
19.08.2016
Lise Diploması İle Yurtdışında Üniversite
Lise Diploması İle Yurtdışında Üniversite
22.09.2022
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde İntihar Girişimi
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden intihar etmek isteyen vatandaş yürekleri ağza getirdi. 2 saat kadar süren ikna çalışmaları ile ikna edilen vatandaş kurtarıldı.
06.10.2016
Son Dakika Haberleri
Son Dakika Haberleri
14.09.2022
​Marmaris Emlak ile Güven Derdine Son
​Marmaris Emlak ile Güven Derdine Son
21.02.2017