O Bölgede PKK'lılar Tesirsiz Hale Getirildi
Kars Valisi Rahmi Doğan, PKK'ya yönelik yapılan operasyonda 3 PKK'lının tesirsiz hale getirildiğini söyledi.

22 Agustos 2016 - 09:32:19

Çıktı Al

Yorum (0)

Vali Doğan, Valilik Konağında yaptığı basın toplantısında, PKK'ya yönelik operasyonların devam ettiğini belirtti.

Çevre illerin desteğiyle bölgede geniş çaplı operasyon yaptıklarını aktaran Vali Doğan, şöyle devam etti: Çemçe-Madur bölgesi Şah yolunda Kağızman'a doğru tüm vadiler güvenlik birimlerimiz tarafından taranıyor. Sabahın ilk saatleri itibarıyla ilk temas sağlandı ve 3 PKK'lı ölü olarak ele geçirdik. Operasyon sürüyor. Operasyon birkaç gün daha sürecek gibi gözüküyor. Şah yolundan Kağızman'a kadar tüm vadileri, dereleri, mağaraları tarayarak ineceğiz. Çemçe-Madur bölgesinin bakanlık kararıyla daha önceden "Güvenlik Bölgesi" ilan yapıldığı anımsatan Doğan, "Çemçe-Madur, Sarıkamış Boyalı Bölgesi ve Şenkaya bölgesinde PKK grupların olduğunu biliyoruz ve bundan sonra daha ciddi operasyonlar düzenleyerek bu sayıyı yok edeceğiz ve PKK'yı oradan tamamen kaldırmaya çalışacağız. PKK mensupların bölgeyi kullanarak Karadeniz'e geçmeye çalıştığını belirten Doğan, şunları kaydetti: PKK mensupları, Çemçe-Madur'dan önce Sarıkamış Boyalı, daha sonra oradan Şenkaya üzeriden Artvin üzerinden Karadeniz'in diğer bölgelerine açılmaya çalışıyor. Malumunuz, geçen hafta içerisinde PKK'nın dağ kadrosuna eleman temini yapan 5 şahısa gözaltı yaptık ve bunların 3'ü tutuklandı. Bu tür çalışmalarımız güvenlik güçlerimiz tarafından yapılıyor. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar, operasyonlarımız daha hızlı bir şekilde devam ediyor.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Emre Nakkaş Kimdir?
Emre Nakkaş 27 yaşında, İstanbul doğumlu genç bir girişimcidir.
23.03.2023
TSK'dan açıklama : 24 terörist öldürüldü!
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada 24 terörist etkisiz hale getirildiği açıklandı.
07.11.2016
Bağcılar Kabataş Tramvay Seferleri Normale Döndü
İstanbul Güngören'de tranvay frenlerinde yaşanan bir sıkıntıdan dolayı raydan çıktı duran tramvay seferleri,gerekli bakım çalışması peşinden tekrar dan aktif durumda.
23.08.2016
"MHP 1. Bölge Milletvekili Adayı Yunus Emre Durmuş, 14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerine Hazırlanıyor"
11.04.2023
İstanbul Adliyesinde Dev Fetö Operasyonu
Çağlayan' İstanbul Adalet Sarayı ile Gaziosmanpaşa ve Büyükçekmece adliyesinde görev yapan 87 şahıs hakkında gözaltı kararı verildi. Ayrıcana 23 ilde adliye operasyonları yapılıyor.
30.09.2016
O Savcı Ceza Evinde Ölü Bulundu
15 Temmuz darbe girişimin peşinden yapılan soruşturma kapsamında FET֒den tutuklanan Cumhuriyet Savcısı 47 yaşında Seyfettin Yiğit, cezaevi tuvaletinde iple asılmış olarak görüldü.
16.09.2016